Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Τι χρειάζεται τώρα η Liverpool για να τερματίσει τέταρτη ή τρίτη

Τι χρειάζεται τώρα η Liverpool για να τερματίσει τέταρτη ή τρίτη

Η Liverpool πήρε μια ακόμη τεράστιας σημασίας νίκη το βράδυ της Τετάρτης, καθώς επικράτησε με 0-3 της Burnley στο Turf Moor και επέστρεψε στην πρώτη τετράδα της βαθμολογίας, μια αγωνιστική πριν το φινάλε της φετινής σεζόν.

Όλες οι αναμετρήσεις της τελευταίας αγωνιστικής θα ξεκινήσουν το απόγευμα της Κυριακής στις 18:00 ώρα Ελλάδος, με την Liverpool (66 β.) να υποδέχεται στο Anfield την Crystal Palace, την Leicester (66 β.) στο King Power την Tottenham, ενώ η Chelsea (67β.) φιλοξενείται στην έδρα της Aston Villa.

Οι Reds λοιπόν αν κερδίσουν την Crystal Palace στην έδρα τους με οποιοδήποτε σκορ, είναι σχεδόν βέβαιο πως θα τερματίσουν τουλάχιστον στην τέταρτη θέση της βαθμολογίας, εκτός και αν η Leicester του Brendan Rodgers καταφέρει όχι μόνο να νικήσει την έβδομη Tottenham, αλλά και με τουλάχιστον πέντε γκολ διαφορά. Κάτι που είναι αρκετά δύσκολο, δηλαδή αφού οι Spurs θα έχουν μεγάλο βαθμολογικο κίνητρο, καθώς δεν θέλουν να μείνουν εκτός Ευρώπης.

Δύσκολη αποστολή θα έχει όμως και η Chelsea, η οποία αυτή τη στιγμή κατέχει την τρίτη θέση, έχοντας συγκεντρώσει 67 βαθμούς, έναν περισσότερο από τους 66 της Liverpool.

Οι Μπλε του Λονδίνου θα αντιμετωπίσουν στο Villa Park την Aston Villa, η οποία χθες έφυγε με το διπλό από το Tottenham Stadium.

Οι Reds θα ήθελαν να κερδίσουν εκείνοι την Crystal Palace και να μην καταφέρει να περάσει η Chelsea από το Villa Park, ώστε να τερματίσουν στην τρίτη θέση με 69 βαθμούς, κλείνοντας την σεζόν με 5 στα 5.

Εύκολη αποστολή δεν θα έχουν οι παίκτες του Jürgen Klopp απέναντι στους Eagles στο τελευταίο παιχνίδι του Roy Hodgson, όμως οι 10.000 Red Fans που θα δώσουν το παρών στο Anfield αναμένεται να τους δώσουν την απαραίτητη ώθηση.

Το πιο σημαντικό από όλα, είναι όμως πως με νίκη κόντρα της Crystal Palace, η Liverpool τερματίζει κατά 99% στην πρώτη τετράδα και προκρίνεται στο επόμενο Uefa Champions League.

Ξανά στην τετράδα η Liverpool.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com