Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Klopp: «Κερδίσαμε τον ημιτελικό και τώρα έχουμε τον τελικό μπροστά μας»

Klopp: «Κερδίσαμε τον ημιτελικό και τώρα έχουμε τον τελικό μπροστά μας»

Οι Reds επικράτησαν της Burnley με 0-3 στον δικό τους ημιτελικό και πλέον έχουν μπροστά τους τον τελικό της Κυριακής εναντίον της Crystal Palace, όπως δήλωσε και ο Jürgen Klopp, ο οποίος επίσης μίλησε για την εμφάνιση, καθώς και για τους Phillips και Oxlade-Chamberlain.

Ο Γερμανός για τη νίκη της ομάδας είπε:

“ Ήταν ένας ημιτελικός. Έπρεπε να κερδίσουμε τον ημιτελικό και το κάναμε. Τίποτα δεν έχει κριθεί ακόμα, όμως βελτιώσαμε τη θέση μας και έχουμε τον τελικό. Ήταν αυτό που χρειαζόμασταν. Αξίζαμε την νίκη γιατί πιάσαμε μια κορυφαία απόδοση. ”

“ Όταν αντιμετωπίζεις εκτός έδρας της Burnley δεν μπορείς να της δίνεις ευκαιρίες, λόγω του τρόπου με τον οποίο αγωνίζεται. Ήθελαν να χτυπήσουν τα νεαρά μας στόπερ, όμως εκείνα τα πήγαν απίστευτα καλά. Γνωρίζαμε και πριν τον αγώνα πως η αποστολή μας θα είναι πολύ δύσκολη. ”

“ Είχαμε επίσης και 3.500 κόσμο εναντίον μας. Η ατμόσφαιρα στο ποδόσφαιρο είναι τεράστιας σημασίας, όμως θεωρώ πως τα παιδιά την διαχειρίστηκαν καλά. Δεν αποσπάστηκαν από τον θόρυβο και κατάφεραν να παίξουν καλό ποδόσφαιρο. ”

Αν είδαν οι παίκτες του τον αγώνα ως μια ευκαιρία να βελτιώσουν την διαφορά τερμάτων:

“ Όχι, είδαμε τον αγώνα ως ημιτελικό. Δεν μπορείς να πας στην έδρα της Burnley και να ελπίζεις πως θα κερδίσεις με 0-3. Πάντα οι αγώνες είναι δύσκολοι. ”

“ Οι αγώνες κόντρα στη Burnley δεν είναι ποτέ εύκολοι. Δεν θυμάμαι κάποιον εύκολο αγώνα εδώ. Τι δουλειά έχει κάνει ο Sean Dyche. ”

“ Είναι πολύ δύσκολο να αμυνθείς εναντίον τους. Είναι έξυπνοι. ”

Για την εμφάνιση:

“ Εκτός από ένα νευρικό ξεκίνημα, επειδή έπρεπε να προσαρμοστούμε στην ατμόσφαιρα στο γήπεδο, παίξαμε πολύ καλό ποδόσφαιρο. Καταφέραμε να σκοράρουμε ένα υπέροχο γκολ στο πρώτο ημίχρονο.” Είπε ο Klopp.

“ Στο δεύτερο ημίχρονο τα παιδιά ξεκίνησαν ξανά με την υψηλότερη ένταση. Ο Alisson όμως ήταν συνεχώς υπό πίεση στις στημένες φάσεις. Είναι απλώς δύσκολο. Δεν μπορείτε να απομακρύνεις συνεχώς. ”

“ Πρέπει και να αξιοποιείς τις ευκαιρίες σου. Ο Nat Phillips σκόραρε με μια πολύ όμορφη κεφαλιά και ο Ox με μια πολύ όμορφη κίνηση. Ήταν ένα σημαντικό γκολ για εκείνον, είμαι πολύ χαρούμενος.”

Για τους Phillips και Williams:

“ Πήραν την ευκαιρία τους και την αξιοποίησαν. Αυτά τα πράγματα φτιάχνουν καριέρες. Δεν νομίζω πως πολλοί θα πίστευαν πως ο Nat θα ήταν βασικός στη Liverpool και πως θα σκόραρε. Είναι πολύ όμορφο. ”

“ Αλλά είναι πολύ νωρίς για να το συζητήσουμε (για το μέλλον τους). Σε αυτήν τη θέση πρέπει να τους τυλίγουμε με βαμβακερό μαλλί και να πάμε ξανά. Δεν έχει αποφασίσει ακόμη τίποτα, αλλά έχουμε έναν ακόμη τελικό μπροστά μας. ”

Για την επιστροφή στην τετράδα:

“ Μετά από πολύ καιρό, δεν ξέραμε πραγματικά πού θα τερματίσουμε. Τώρα βρισκόμαστε στην Ευρώπη και πρέπει να εξασφαλίσουμε την παρουσία μας στο UCL την τελευταία ημέρα. Υπάρχουν πραγματικά σημαντικά ποδοσφαιρικά παιχνίδια την τελευταία μέρα. ”

Για τον Κυριακάτικο αγώνα:

“ Πρέπει να ξεκουραστούμε γρήγορα. Έχουμε ένα μικρό ρόστερ σε ορισμένες θέσεις, οπότε πρέπει να τους τυλίξουμε με βαμβάκι. ”

“ Ανυπομονώ να δω το Anfield με 10.000 κόσμο. Τίποτα όμως δεν έχει αποφασιστεί. Η Palace είναι μια δυνατή ομάδα. ”

Για την καλή πρόσφατη φόρμα της ομάδας:

“ Δεν την παίρνω ως δεδομένη. Η φετινή σεζόν ήταν απίστευτα δύσκολη. Στα τελευταία 8-10 χρόνια έχουνε επιστρέψει στον σωστό δρόμο. ”

“ Πρέπει να παρουσιαστούμε συγκεντρωμένοι και στο επόμενο παιχνίδι. Τα πράγματα ήταν πάντα δύσκολα για εμάς, όμως απόψε η εμφάνιση μας ήταν αρκετή. ” Πρόσθεσε ο Klopp.

Ξανά για τον Nat Phillips:

“ Είμαι πολύ χαρούμενος για εκείνον. Ας τελειώσουμε την σεζόν τώρα, ας παίξουμε το τελευταίο παιχνίδι. ”

“ Τα παιδιά θα παραμείνουν συγκεντρωμένα και θα συζητήσουμε όλα τα άλλα, μετά το τέλος της σεζόν.”

Διπλό τετράδας οι Reds.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com