Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Πέρασε από το Turf Moor και επέστρεψε στην τετράδα!

Πέρασε από το Turf Moor και επέστρεψε στην τετράδα!

Η Liverpool νίκησε τον «ημιτελικό» και ετοιμάζεται για τον Κυριακάτικο «τελικό» της! Οι Reds πέρασαν με 0-3 από το Turf Moor της Burnley και επέστρεψαν στην πρώτη τετράδα της βαθμολογίας, μετά από τρεις ολόκληρους μήνες!

Για τους Reds σκόραραν οι Firmino, Phillips και Oxlade-Chamberlain.
Α’ Ημίχρονο: Με μια αλλαγή σε σχέση με τον Κυριακάτικο αγώνα στο Hatworns ξεκίνησαν στο Turf Moor οι Reds, αφού ο Gini Wijnaldum προτιμήθηκε από τον Curtis Jones. Η ομάδα του Jürgen Klopp έφτασε πολύ κοντά στο γκολ στο 3′ όμως ο Sadio Mane δεν μπόρεσε να ευστοχήσει από κοντινή απόσταση, ενώ ούτε ο Firmino μπόρεσε να βρει εστία με τη δική του εντός περιοχής προσπάθεια στο 16′, μετά από τακουνάκι του Mane. Στη συνέχεια οι δύο ομάδες έχασαν τρεις μεγάλες ευκαιρίες, την μια η Burnley με τον Wood στο 26′, όταν ο επιθετικός των Clarets λίγο έλειψε να ανοίξει το σκορ με το μονοκόμματο σουτ του και στη συνέχεια η Liverpool αρχικά με τον Thiago στο 29′, ο οποίος άλλαξε με τον Salah και σούταρε, αστοχώντας για λίγο και αμέσως μετά με τον Salah, ο οποίος έκανε περισσότερες από ότι έπρεπε επαφές και αστόχησε σε τετ α τετ. Στις ευκαιρίες των Reds απάντησαν οι Clarets με το δυνατό αριστερό του McNeil, όμως ο Alisson απέκρουσε. Οι μεγάλες ευκαιρίες συνεχίστηκαν με το σουτ του Phillips από το σημείο του πέναλτι στο 41′, το οποίο όμως έφυγε ψηλά. Το γκολ τελικά όμως ήρθε για την Liverpool πριν φύγει το πρώτο ημίχρονο, με σκόρερ τον Bobby Firmino στο 44ο λεπτό! Ο Robertson γύρισε από τα αριστερά προς την περιοχή και ο Bobby Firmino ήταν στα κατάλληλο σημείο, για να ανοίξει το σκορ με ένα υποδειγματικό πλασέ!

Β’ Ημίχρονο: Αμέσως μετά την έναρξη της επανάληψης, οι Clarets έκαναν την πρώτη τους τελική με τον Wood, με τον Alisson όμως να μπλοκάρει σταθερά, ενώ στην εξωτερική πλευρά των διχτυών κατέληξε το σουτ του Salah στο 50′. Δύο λεπτά αργότερα οι Reds βρήκαν όμως το δεύτερο τους γκολ στον αγώνα! Ο Sadio Mane έκανε αυτή τη φορά τη σέντρα από τα αριστερά και ο Nat Phillips ήταν εκείνος που πήρε τη δυνατή κεφαλιά, γράφοντας το 0-2 για τους Reds! Μάλιστα, ο στόπερ αποσόβησε το 1-2 με απομάκρυνση πάνω στη γραμμή στο 68′ σε κεφαλιά του Mee! Στο 81ο λεπτό ο Jürgen Klopp έκανε την πρώτη του αλλαγή στο ματς, με τον Alex Oxlade-Chamberlain να αντικαθιστά τον Bobby Firmino, ενώ στο 87′ πέρασε και ο James Milner αντί του Gini Wijnaldum. Το κερασάκι στην τούρτα της νίκης των Reds μπήκε με καταπληκτικό τέρμα του Alex Oxlade-Chamberlain στο 89′! Ο μέσος προσποιήθηκε εξαιρετικά μέσα στην περιοχή και εξαπέλυσε ένα δυνατό αριστερό σουτ, γράφοντας το τελικό 0-3! Στο 92′ πέρασε στο ματς και ο Κώστας Τσιμίκας, παίρνοντας τη θέση του Sadio Mane. 

Man of The Match: Nat Phillips

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Burnley: Norris, Lawton, Tarkowski, Mee, Taylor, Cork, Brownhill, Westwood, Gudmondsson, McNeil, Wood

Έμειναν στον πάγκο: Peacock-Farrell, Dunne, Nartey, Driscoll-Glennon, Pieters, Vydra, Rodriguez, Barnes, Richardson

Liverpool: Alisson, Alexander-Arnold, Phillips, R.Williams, Robertson, Fabinho, Thiago, Wijnaldum (Milner 86′), Salah, Mane (Τσιμίκας 90+2′), Firmino (Oxlade-Chamberlain 81′)

Έμειναν στον πάγκο: Adrian, Koumetio, N.Williams, Jones, Shaqiri, Origi

Επόμενος αγώνας για τους Reds το απόγευμα της Κυριακής κόντρα στην Crystal Palace.

Επέστρεψαν στην τετράδα οι Reds!
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com