Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Alisson: «Ελπίζω να το βλέπει ο πατέρας μου και να πανηγυρίζει!»

Alisson: «Ελπίζω να το βλέπει ο πατέρας μου και να πανηγυρίζει!»

Ξανά με το βασικό της τερματοφύλακα, Alisson Becker, από αύριο η Liverpool.

Ο Alisson Becker έδωσε μια τρελή νίκη στη Liverpool μα το δικό του γκολ κόντρα στη West Brom και μιλώντας στο Sky Sports αφιέρωσε το τέρμα του, στον πατέρα του, ο οποίος έφυγε από τη ζωή τον περασμένο Φεβρουάριο.

Ο Βραζιλιάνος τερματοφύλακας ανέφερε στην κάμερα του Sky: 

“ Νομίζω πως είναι ένα από τα καλύτερα γκολ που έχω δει! ”

“ Ο Θεός έβαλε το χέρι του στο κεφάλι μου σήμερα! Είμαι απλά γεμάτος συναισθήματα με όλα όσα έχουν συμβεί στην οικογένεια μου. Το ποδόσφαιρο όμως είναι η ζωή μου. Παίζω ποδόσφαιρο όσο θυμάμαι τον εαυτό μου. Θα ευχόμουν να ήταν εδώ ο πατέρας μου, για να το δει. Είμαι σίγουρος πως θα πανηγυρίζει! ”

“ Αυτό ήταν για την οικογένειά μου και για τα παιδιά. Παλεύουμε μαζί και θέλουμε να φτάσουμε στο Champions League. Το κερδίσαμε το 2019, επειδή είχαμε προκριθεί σε αυτό. ”

“ Ελπίζω να το βλέπει ο πατέρας μου και να πανηγυρίζει! Είμαι πολύ χαρούμενος. Είμαστε εξαντλημένοι από αυτήν τη σεζόν, καθώς υπήρξε μεγάλη πίεση, είμαι όμως χαρούμενος για τη νίκη. ”

Για τον τρόπο επίτευξης του γκολ:

“ Μερικές φορές εξασκούμαι στις κεφαλιές στην προπόνηση, αλλά μόνο για πλάκα! Έχω μια αίσθηση του πως κάνεις μια κεφαλιά! ”

“ Αυτό είναι το ποδόσφαιρο! Είδα την μπάλα να έρχεται. Προσπάθησα να είμαι σε καλή θέση για να βοηθήσω τους παίκτες μου. Κανείς δεν με ακολούθησε – ήμουν τυχερός και ευλογημένος. Δεν μπορείς να εξηγήσεις τόσα πολλά πράγματα ζωντανά, αλλά ο Θεός έβαλε το χέρι του στο κεφάλι μου σήμερα. ” Είπε ο Alisson.

“ Αυτός είναι ο τρόπος, με τον οποίον ο Θεός αγαπά τους ανθρώπους. Θέλω να σας ευχαριστήσω όλους που με βοηθήσατε να το ξεπεράσω. Δεν ξέρω πως να πανηγυρίσω! ”

Για την υποστήριξη που έλαβε μετά τον θάνατο του πατέρα του:

“ Έχω μείνει μακριά από συνεντεύξεις εδώ και πολύ καιρό, για αυτό τώρα έχω πολύ έντονα συναισθήματα. Αλλά σε όλους εσάς που μου έστειλαν μηνύματα, όπως η Everton, ο Ancelotti , η City – θέλω να σας ευχαριστήσω – αν δεν ήσασταν εσείς, δεν θα μπορούσα ποτέ να το ξεπεράσω. ”

Απίστευτο διπλό στο Hatworns.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com