Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Οι δηλώσεις του Klopp μετά το διπλό στο Hatworns

Οι δηλώσεις του Klopp μετά το διπλό στο Hatworns

Η Liverpool πέρασε με έναν επεισοδιακό τρόπο από την έδρα της West Brom, σε ένα παιχνίδι που συνοψίζει την φετινή σεζόν, όπως δήλωσε και ο Jürgen Klopp στην συνέντευξη τύπου.

Ο προπονητής των Reds είχε να πει για τον αγώνα και το διπλό της ομάδας του:

“ Αυτό το παιχνίδι είναι η σεζόν μας με λίγα λόγια. Είδαμε καλά πράγματα, κάναμε για το πρώτο λάθος και έπειτα τα παιδιά έπρεπε να δουλέψουν σαν τρελά, αλλά μου άρεσε. Είχαμε τις καλύτερες ευκαιρίες με τους Thiago και Gini. Συνεχίσαμε να παίζουμε ποδόσφαιρο. ”

Για τον Alisson και το γκολ του:

“ Τι κεφαλιά! Ήταν τρελό. Δεν έχω δει ποτέ κάτι τέτοιο. Σημαίνει πολλά για εμάς, είμαστε ακόμα στον αγώνα, αυτό είναι το μόνο που μπορούμε να κάνουμε (να παλεύουμε). Την Τετάρτη θα δώσουμε την ίδια μάχη. Η WBA πολέμησε με όλα όσα είχε και έδειξε τον κατάλληλο επαγγελματισμό. ”

“ Βρισκόμαστε κοντά του, οπότε ξέρω πόσα πολλά σημαίνει για εκείνον. Είναι συναισθηματικό. Μπορεί να είναι μόνο ποδόσφαιρο, όμως είναι σημαντικό. ”

“ Τώρα έχουμε να αντιμετωπίσουμε εκτός έδρας την Burnley σε μια δύσκολη έδρα. ”

“ Το κόρνερ στο τελευταίο λεπτό είναι κάτι το φυσιολογικό. Η απόφαση (να ανέβει) ήταν του Alisson. ”

“ Τι γκολ έβαλε. Το έχουμε δει ήδη 10 φορές σε επανάληψη στα αποδυτήρια. Δεν θα μπορούσε να είχε έρθει αυτό το γκολ από κάποιο καλύτερο άτομο ή σε κάποια καλύτερη στιγμή, ήρθε την τελεια στιγμή. Δεν μπορούμε όμως να πάρουμε τίποτα ως δεδομένο, πρέπει να συνεχίσουμε να παλεύουμε. ” Πρόσθεσε ο Klopp.

Για τους βαθμούς που λίγο έλειψε να χάσει η ομάδα του:

“ Δεν είμαι σίγουρος αν θα χάναμε εμείς τους βαθμούς. Δεν πρέπει να το σκεφτόμαστε αυτό, γνωρίζαμε πως θα είναι δύσκολο. Η West Brom πέρασε πολλά και μπορούσε τώρα να αγωνιστεί δίχως πίεση. Μας έδωσε μια κανονική μάχη. ”

“ Ήταν δύσκολη η δουλειά μας. Ήθελα να είμαστε γεμάτοι από επιθυμία και ηρεμία. Αυτό είδα, δεν μπορούσαμε να σουτάρουμε από τα 40 μέτρα.  Έπρεπε να παίξουμε στους κενούς χώρους. Δημιουργήσαμε ευκαιρίες αλλά δεν τις αξιοποιήσαμε. ”

Ξανά για το γκολ του Alisson: 

“ Το τελευταίο λεπτό του αγώνα, κανείς δεν ζήτησε από τον τερματοφύλακα μας να ανέβει. Οπότε ανέβηκε και (γέλια) τι γκολ! Όταν το σκοράρει ο Giroud λέτε πως είναι παγκόσμιας κλάσης, οπότε πρέπει να το πείτε και για τον Ali! ”

“ Πρέπει να ήταν στο μυαλό του Ali από τότε που ήταν παιδί! Δεν το έχω ξαναδεί. Αν δεν το ξανακάνει ποτέ, είμαι μια χαρά. Ήταν μια τέλεια στιγμή. ”

“ Ο τρόπος που αντέδρασαν οι συμπαίκτες του Ali, έδειξε πόσο πολύ τον συμπαθούν. Ένα υπέροχο άτομο και αστείο, έξυπνο, στοχαστικό, έντονο ανά στιγμές. Ένας υπέροχος άντρας. Δεν θα μπορούσε να ήταν καλύτερο άτομο, έχοντας περάσει όλα αυτά. Είμαι πολύ χαρούμενος γι ‘αυτόν. ”

Αν θεωρεί ότι οι Reds στάθηκαν τυχεροί:

“ Δεν θεωρώ πως όλα πήγαν με το μέρος μας. Η μια ομάδα έπαιζε συνεχώς ποδόσφαιρο και η άλλη κέρδιζε συνεχώς φάουλ. Είναι μια από τις δυσκολότερες έδρες. ”

Τρομερή νίκη για την Liverpool.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com