Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Από μηχανής θεός Alisson την στέλνει στα αστέρια!!!

Από μηχανής θεός Alisson την στέλνει στα αστέρια!!!

Οι Reds είναι ζωντανοί και εξακολουθούν να κρατούν την τύχη στα χέρια τους! Με τον πιο τρελό τρόπο, με τέρμα του Alisson Becker στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων πέρασαν με σκορ 1-2 από το Hatworns και οδεύουν προς το επόμενο Uefa Champions League!

Για τους Reds σκόραραν οι Salah και Alisson!
Α’ Ημίχρονο: Με δύο αλλαγές σε σχέση με τον αγώνα κόντρα στη Manchester United ξεκίνησαν στο Hatworns οι Reds, καθώς οι Mane και Jones πήραν φανέλα βασικού αντί του τραυματία Jota και του Wijnaldum. Δύο τελικές είχαν στα πρώτα 6 λεπτά οι παίκτες του Klopp από τους Thiago και Phillips, όμως αμφότερες δεν απείλησαν την εστία του Johnstone. Εκείνη όμως που άνοιξε το σκορ ήταν η West Brom με το αριστερό πλασέ του Robson-Kanu στο 15ο λεπτό, ο οποίος εκμεταλλεύτηκε την κακή αμυντική αντίδραση των Reds. Στο 24′ η Liverpool έφτασε κοντά στην ισοφάριση, όταν το δεξί πλασέ του Mane έφυγε λίγο έξω από το αριστερό δοκάρι της εστίας των γηπεδούχων, ενώ η προσπάθεια του Salah τρία λεπτά αργότερα μπλοκαρίστηκε εύκολα από τον Johnstone και αρκετά ψηλά έφυγε το σουτ του Trent στο 31′. Η ισοφάριση όμως ήρθε για την Liverpool στο 33′, ξανά με σκόρερ τον Mohamed Salah! Ο Mane πρόλαβε να στρώσει στον Αιγύπτιο και εκείνος με ένα άρτιο αριστερό πλασέ από το ύψος της περιοχής. Οι Reds μάλιστα, λίγο έλειψε να κάνουν και την ολική ανατροπή δύο λεπτά αργότερα, όταν ο Firmino έστειλε την μπάλα στο δοκάρι του Johnstone από πολύ καλή θέση! Οι Baggies απάντησαν στις ευκαιρίες στο 36′ με νέο πλασέ του Robson-Kanu, το οποίο αυτή τη φορά πρόλαβε και μπλοκάρει. Οι παίκτρς του Klopp απείλησαν στο 39′ και στο 41′ με Fabinho και Mane αντίστοιχα, με το πρώτο σουτ να μπλοκάρεται από τον keeper της WBA και το δεύτερο να καταλήγει κόρνερ.

Β’ Ημίχρονο: Σταθερά μπλόκαρε ο Alisson την προσπάθεια του Pereira στο 51′, με την Liverpool να έχει τεράστια ευκαιρία στο 57′ με τον Mo Salah, ο οποία δεν μπόρεσε να νικήσει τον Johnstone από πλάγια θέση. Η πρώτη αλλαγή από πλευράς Liverpool πραγματοποιήθηκε στο 59′ με τον Shaqiri να περνά αντί του Jones. Το γκολ για τους Reds δεν ήρθε ούτε με το πλασέ του Firmino στο 67′. Στο 70′ η γηπεδούχοι σκόραραν για δεύτερη φορά στο ματς με τον Barkley, όμως το γκολ τελικώς ακυρώθηκε ως οφσάιντ του Robson-Kanu. Στο 78′ απείλησε και πάλι η Brom με τον Robson-Kanu όμως ο Alisson πρόλαβε να βγει και να απομακρύνει. Στο αμέσως επόμενο λεπτό, το πλασέ του Thiago δεν βρήκε εστία και τεράστια ευκαιρία χάθηκε από τον Trent στο 83ο λεπτό, όταν ο αμυντικός έκανε σωστή κίνηση και προσποίηση αλλά το πλασέ του έφυγε αρκετά ψηλά. Μετά τη χαμένη ευκαιρία, αντικαστάθηκε ο Rhys Williams από τον Wijnaldum και συνέχισε ο Fabinho ως στόπερ. Η λύση για την Liverpool δεν ήρθε ούτε με το δυνατό εκτός περιοχής σουτ του Thiago στο 87′ και ούτε με το πλασέ του Wijnaldum στο 89′ και ήρθε με τον πιο τρελό, τρελό, τρελό τρόπο! Το πολυπόθητο γκολ για τους Reds ήρθε στο πέμπτο λεπτό των καθυστερήσεων με κεφαλιά του Alisson, ο οποίος ανέβηκε στην αντίπαλη περιοχή, έμεινε αμαρκάριστος και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-2!!!

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

WBA: Johnstone, Furlong, Ajayi, Bartley, Townsend, Diangana (Maitland-Nilesat 73′), Yokuslu (Livermore 75′), Phillips, Pereira, Gallagher, Robson-Kanu (Grant 82′)

Liverpool: Alisson, Alexander-Arnold, Phillips, R. Williams (Wijnaldum 84′), Robertson, Fabinho, Jones (Shaqiri 59′), Thiago, Salah, Mane, Firmino

Επόμενος αγώνας για τους Reds το βράδυ της Τετάρτης κόντρα στη Burnley.

Ο Mo Salah έφτασε τα 22 γκολ.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com