Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Μίλησε για τις μεταγραφές ο Klopp

Μίλησε για τις μεταγραφές ο Klopp

Η θερινή μεταγραφική περίοδος έχει σχεδόν φτάσει και ο Jürgen Klopp κλήθηκε να απαντήσει στη συνηθισμένη ερώτηση που αφορά τις κινήσεις της ομάδας στο μεταγραφικό παζάρι.

Ο Γερμανός εξήγησε για ακόμη μια φορά πως λειτουργεί ο σύλλογος όσο αφορά τα μεταγραφικά και κατά πόσο θα επηρεαστεί από την πιθανή απώλεια του Uefa Champions League.

Ο προπονητής των Reds συγκεκριμένα είπε για το θέμα των μεταγραφών:

“ Τα πράγματα είναι όπως πάντα. Εξαρτάται από τις δουλείες που θα κάνουμε, αν κάποιος θέλει να φύγει, αν οι παίκτες θέλουν να φύγουν, αν πουλήσουμε. Για τον λόγο αυτόν, δεν κάνουμε από νωρίς τα πλάνα μας. ”

“ Η απώλεια του Champions League δεν θα βοηθήσει προφανώς, όμως δεν θα είναι το μεγαλύτερο πρόβλημα, γιατί το μεταγραφικό παζάρι είναι πολύ παράξενο. Ακούω πολύ συχνά για μεγάλες, πολύ μεγάλες μεταγραφές από οικονομικής άποψης. Δεν ξέρω αν ο Kylian Mbappe φεύγει, αν φεύγουν οι Haaland και Sancho και όλα αυτά τα πράγματα. ”

“ Δεν βλέπω να συμβαίνουν πολλά το φετινό καλοκαίρι, γιατί ο κόσμος του ποδόσφαιρου δεν είναι πλέον αυτός που ήταν. Η επιστροφή των τραυματιών σίγουρα μας κάνει καλύτερους. Έτσι είναι, αυτές είναι οι πρώτες μας μεταγραφές. ”

“ Δεν ξέρουμε πότε ακριβώς θα επιστρέψουν, αλλά κάποτε θα συμβεί αυτό. Για όλα τα υπόλοιπα θα δούμε. ” Δήλωσε ο Klopp.

“ Δεν θα είναι καλό να μείνουμε εκτός Champions League, όμως έχουμε ακόμη μια ευκαιρία (πρόκρισης) και εφόσον υπάρχει μια ευκαιρία, δεν θα πρέπει να μιλάμε σαν να μην υπάρχει. Αν δεν τα καταφέρουμε, τότε θα το διαχειριστούμε.”

“ Πριν από έναν χρόνο κανείς δεν ήξερε πως θα προχωρήσει το ποδόσφαιρο. Μετά από μόλις έναν χρόνο λέμε για το τι μπορούμε να κάνουμε στο μεταγραφικό παζάρι. ”

“ Ο κόσμος μιλάει για αλλαγές στο ποδοσφαιρικό καθεστώς, στα πρότυπα του Γερμανικού μοντέλου.”

“ Μπορώ να πω, πως σε αυτήν την περίπτωση θα υπάρξει τεράστια μείωση στο budget. Όταν ο κόσμος έχει μεγαλύτερο λόγο στις αποφάσεις του συλλόγου και αλλάξει το καθεστώς ιδιοκτησίας, δεν θα μπορεί να γίνει μια αγορά του Haaland έναντι £150 εκατομμυρίων. Αυτά δεν πάνε μαζί. ”

“ Εμείς θα πρέπει να διαχειριστούμε την κατάσταση καλύτερα, σε σχέση με φέτος. ”

“ Η οικονομικές συνθήκες είναι καλύτερες από ότι θα φανταζόμουν πριν από έναν χρόνο. Όμως δεν είναι ο καλύτερος χρόνος, καθώς όλοι υποφέρουν και εμείς μιλάμε για αγορές παικτών έναντι αυτού ή του άλλου ποσού. ”

“ Θα δούμε πως θα εξελιχθούν τα πράγματα στην αγορά, αλλά σίγουρα δεν θα γίνουν νωρίς οι κινήσεις. Αυτό είναι σίγουρο. ”

Δύσκολα θα δούμε μεταγραφές τύπου Sancho από την Liverpool.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com