Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Στον τελικό του FA Youth Cup η U18!

Στον τελικό του FA Youth Cup η U18!

Η Under 18 της Liverpool το έκανε ξανά! Δεύτερος τελικός στο FA Youth Cup τα τελευταία τρία χρόνια για την Under 18 ομάδα των Reds, η οποία έκανε την ανατροπή επί της Ipswich και προκρίθηκε πανηγυρικά στον μεγάλο τελικό της διοργάνωσης, όπου θα αντιμετωπίσουν μια εκ των Aston Villa και West Brom.

Η γηπεδούχος, Ipswich ξεκίνησε καλύτερα στο πρώτο μέρος και κατάφερε να πάρει το προβάδισμα με το κεφαλιά του Agbaje στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου.

Οι νεαροί Reds είχαν όμως απάντηση και φρόντισαν να τη δείξουν με το καλημέρα στο δεύτερο ημίχρονο, στο οποίο μπήκαν αποφασισμένοι να κάνουν την ανατροπή, ώστε να πάρουν εκείνοι την πρόκριση στον τελικό.

Έχασαν την πρώτη τους ευκαιρία με τον Max Woltman στο 47′, για να ακολουθήσει εκείνη του Conor Bradley λίγα λεπτά αργότερα, η οποία αποτέλεσε και την τελευταία προειδοποίηση, καθώς η Under 18 της Liverpool βρήκε τελικά την ισοφάριση στο 63ο λεπτό με τον Musialowski, ο οποίος έστειλε την μπάλα στα δίχτυα με σουτ εντός περιοχής, μετά από εκτέλεση φάουλ του Morton.

Ο Πολωνός στη συνέχεια αντικαταστάθηκε, για να περάσει στο ματς ο Melkamu Frauendorf, κάνοντας αμέσως αισθητή την παρουσία του.

Ο μέσος εκμεταλλεύτηκε το λάθος της άμυνας της Ipswich έξω από την μεγάλη περιοχή και στη συνέχεια εξαπέλυσε ένα δυνατό σουτ, γράφοντας το 1-2 στο 86′

Ο ίδιος παίκτης έχασε μεγάλη ευκαιρία 4 λεπτά αργότερα για να πετύχει κι δεύτερο προσωπικό γκολ, το οποίο εν τέλει δεν χρειάστηκε, αφού οι Reds προκρίθηκαν με το 1-2.

Η σύνθεση της U18:
Davies, Bradley, Quansah, Koumetio, Norris, Stephenson, Morton, Corness, Balagizi, Woltman, Musialowski (Frauendorf, 79).

Ξανά γκολ για τον Musialowski.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com