Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Virgil: «Λογικά θα είμαι έτοιμος για την pre-season με τη Liverpool!»

Virgil: «Λογικά θα είμαι έτοιμος για την pre-season με τη Liverpool!»

Ο Virgil van Dijk σε μία από τις ελάχιστες φετινές συμμετοχές του.

Η ανάρρωση του Virgil van Dijk από τον τραυματισμό προχωρά αργά αλλά σταθερά και θετικότατα, όπως τόνισε ο ίδιος στο δεύτερο μέρος της συνέντευξής του.

Σας παρουσιάζουμε κατευθείαν τις υπόλοιπες ερωτήσεις πού του έγιναν από το site της Liverpool, και τις απαντήσεις του:

– Για το τι σημαίνει για τον ίδιο η θετική ενέργεια πού έχει λάβει από τον κόσμο στα σχόλια των post πού έχει κάνει κατά καιρούς, στα οποία παρουσιάζει την πρόοδό του στην αποθεραπεία του:

«Είναι φυσικά κάτι πολύ θετικό. Φαντάζομαι ότι είναι αρκετά συναρπαστικό να βλέπω πού έχω φτάσει, όμως δε μπορώ να το δείχνω κάθε μέρα. Μπορώ μόνο να τους διαβεβαιώσω ότι είμαι στον σωστό δρόμο: Είμαι πολύ δυνατός αυτή τη στιγμή, κάνω τα σωστά πράγματα, και ανυπομονώ να βρεθώ ξανά μαζί με την ομάδα. Φαίνεται ότι είμαι εντός προγράμματος ώστε να είμαι με τα παιδιά στην pre-season. Σε αυτό σκοπεύω και μοιάζει σαν να πρόκειται να συμβεί, όμως ποτέ δεν ξέρεις στο ποδόσφαιρο και στη ζωή. Νιώθω όμως πολύ θετικός και έτοιμος. Θα δούμε.»

– Για το αν θα συνεχίσει την αποθεραπεία του το καλοκαίρι, εφόσον δε θα παίξει στο EURO:

«Ναι. Όταν τελειώσει η σεζόν, δε θα τελειώσει για μένα. Θα προπονούμαι κάθε μέρα μέχρι την έναρξη της pre-season. Θα υπάρχουν και μερικές μέρες ξεκούρασης, όμως θέλω να είμαι έτοιμος και θα κάνω ό,τι είναι δυνατόν για να είμαι. Ανυπομονώ. Ο ήλιος θα λάμψει ξανά, οπότε αυτό κάνει τα πράγματα λίγο πιο εύκολα. Θα συνεχίσω να δουλεύω, και αυτό είναι το μόνο πού μπορώ σίγουρα να υποσχεθώ: Ότι θα συνεχίσω ό,τι και να γίνει. Είμαι απογοητευμένος πού δε θα πάω στο EURO, είναι όμως η σωστή απόφαση.»

– Τέλος, το μήνυμά του Virgil προς τους οπαδούς ήταν το εξής:

«Ότι τα πηγαίνω καλά. Είμαι σε καλή κατάσταση πνευματικά και σωματικά. Ανυπομονώ να δω τους φιλάθλους στα γήπεδα. Τα προηγούμενα χρόνια είχαμε τον κόσμο στα γήπεδα, οπότε αυτό πού συμβαίνει τώρα δε μοιάζει και τόσο φυσιολογικό. Για την επόμενη σεζόν, με τους οπαδούς, με εμένα να παίζω ξανά και με την πιθανότητα επιτυχίας με τον σύλλογο και την εθνική ομάδα, είμαι ενθουσιασμένος. Θα προσπαθήσω να τα καταφέρω όλα αυτά. Μού αρέσουν οι προκλήσεις, και αυτός ο τραυματισμός είναι μία τεράστια πρόκληση για μένα. Θα βρίσκομαι πάντα υπό πίεση, όμως αυτό είναι μέρος της δουλειάς. Θα το απολαύσω, μάλλον ακόμα περισσότερο τώρα (πού θα έχει ξεπεράσει τον τραυματισμό), όμως ανυπομονώ πολύ να ξαναδώ όλους τους οπαδούς, να ξαναδώ τον εαυτό μου εκεί έξω, και μακάρι να κάνουμε περήφανο κάθε οπαδό ξανά. Γι’ αυτό ανυπομονώ.»

Ο Virgil van Dijk επιστρέφει.
Ο Virgil van Dijk επιστρέφει.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com