Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Eriksson: «Ήταν μια απίστευτη μέρα και κάτι που δεν θα ξεχάσω ποτέ»

Eriksson: «Ήταν μια απίστευτη μέρα και κάτι που δεν θα ξεχάσω ποτέ»

Ο Sven-Goran Eriksson απέτισε φόρο τιμής στους Red fans που συγκέντρωσαν σχεδόν 1,2 εκατομμύρια £ για το LFC Foundation στον φιλανθρωπικό αγώνα των LFC Legends στο Anfield.

Το ποσό είναι το υψηλότερο σύνολο που έχει συγκεντρωθεί ποτέ για έναν αγώνα Legends, με το 100% των κεφαλαίων να πηγαίνουν απευθείας στο επίσημο φιλανθρωπικό ίδρυμα του συλλόγου για να υποστηρίξουν το έργο που κάνει στην Περιφέρεια της πόλης του Liverpool και όχι μόνο.

Ο φετινός αγώνας με τους Legends, είδε τους Legends των Reds να αναμετρώνται με τους Ajax Legends, μπροστά σε ένα sold-out Anfield, με σχεδόν 60.000 οπαδούς να παρευρίσκονται, το μεγαλύτερο πλήθος όλων των εποχών.

Οι Reds οδηγούνταν από μια προπονητική ομάδα θρύλων του LFC και το πρώην αφεντικό της Αγγλίας και οπαδό της Liverpool Sven-Goran Eriksson, ο οποίος πραγματοποίησε ένα όνειρο ζωής να οδηγήσει την αγαπημένη του ομάδα μπροστά σε ένα γεμάτο γήπεδο.

Ο Σουηδός απέτισε φόρο τιμής στους οπαδούς του Συλλόγου που συγκεντρώθηκαν για να βοηθήσουν να συγκεντρωθεί ένα τόσο απίστευτο ποσό χρημάτων για έναν τόσο καλό σκοπό.

Σχετικά δήλωσε: «Ήταν μια απίστευτη μέρα και κάτι που δεν θα ξεχάσω ποτέ. Και το να ξέρω ότι η περίσταση βοήθησε να συγκεντρωθούν τόσα πολλά για το LFC Foundation, το κάνει ακόμα πιο ξεχωριστό για μένα.

Είναι ένα απίστευτο ποσό χρημάτων που συγκεντρώθηκε για το Ίδρυμα LFC. Όλοι γνωρίζουν πόσο ξεχωριστή είναι η οικογένεια της Liverpool και όλοι συγκεντρώθηκαν ξανά στο Anfield, για να βοηθήσουν να συγκεντρώσουν τόσα πολλά για έναν φανταστικό σκοπό, που θα βοηθήσει τόσους πολλούς ανθρώπους στην πόλη και όχι μόνο.

Έμαθα πολλά για τη δουλειά του Ιδρύματος LFC ενώ βρίσκομαι στο Liverpool για το παιχνίδι και η δουλειά που κάνουν είναι απολύτως φανταστική».

Τα κεφάλαια που θα συγκεντρωθούν από το παιχνίδι θα βοηθήσουν στην υποστήριξη των συνεχιζόμενων εργασιών του Ιδρύματος LFC στην Περιφέρεια της πόλης του Liverpool και όχι μόνο, με ένα μεγάλο μέρος των χρημάτων να διατίθεται για τα εκπαιδευτικά τους προγράμματα.

Το Ίδρυμα LFC συνεργάζεται επί του παρόντος με περισσότερα από 120 σχολεία σε όλη την περιοχή μέσω μιας ποικιλίας προγραμμάτων που βοηθούν στη διατήρηση περισσότερων παιδιών στην εκπαίδευση, διδάσκοντάς τους δεξιότητες ζωής και αντιμετωπίζοντας μια σειρά κοινωνικών ζητημάτων, όπως η εμπλοκή σε συμμορίες και το έγκλημα, καθώς και υποστήριξη με τους ψυχική υγεία.

Οι απουσίες από το σχολείο έχουν σχεδόν διπλασιαστεί στην Περιφέρεια της πόλης του Liverpool από τότε που ξεκίνησε η πανδημία του Covid και το LFC Foundation συνεργάζεται με τοπικά σχολεία, δασκάλους και μαθητές για να προσπαθήσει να αναστρέψει αυτή την τάση.

Το πρόγραμμά του «Onside» δίνει τη δυνατότητα στους νέους να συμμετέχουν στο σχολείο μέσω ενός εξατομικευμένου προγράμματος σπουδών που αναπτύχθηκε και προσαρμόστηκε στις ανάγκες τους. Το πρόγραμμα παραδίδεται από το προσωπικό του Ιδρύματος LFC, που χρησιμοποιεί τη δύναμη του σήματος για να ασχοληθεί με τους νέους και να τους βοηθήσει στο ταξίδι τους.

Ο Matt Parish, διευθύνων σύμβουλος του LFC Foundation, δήλωσε: «Τα παιχνίδια Legends είναι πάντα ειδικές περιπτώσεις και όχι περισσότερο από φέτος, για να έχουμε ένα γεμάτο γήπεδο και η υψηλότερη προσέλευση μας ήταν απίστευτη, για να φτάσουμε τις υψηλότερες συνολικές αυξήσεις μας από ένα ένα παιχνίδι είναι φανταστικό. Αυτά τα κεφάλαια θα μας βοηθήσουν να συνεχίσουμε να κάνουμε πραγματική διαφορά στην περιφέρεια της πόλης του Liverpool και πέρα από αυτήν.

«Ένα μεγάλο ποσοστό αυτών των κονδυλίων θα διατεθεί για το εκπαιδευτικό μας έργο και θα μας επιτρέψει να επεκτείνουμε τα προγράμματά μας σε περισσότερα σχολεία, να εκπαιδεύσουμε περισσότερο προσωπικό και να επηρεάσουμε θετικά περισσότερους ντόπιους μαθητές, κάτι που μπορεί μόνο να ωφελήσει ολόκληρη την πόλη για το μέλλον.

«Είμαστε εξαιρετικά ευγνώμονες σε όλους τους οπαδούς μας που ήρθαν στον αγώνα και σε όλους τους παίκτες και τη διοίκηση που συμμετείχαν, μέρες σαν αυτές δείχνουν πραγματικά το καλύτερο της ποδοσφαιρικής ομάδας της Liverpool».

Ένα μέρος των κεφαλαίων από το παιχνίδι θα διατεθεί επίσης για την Forever Reds, την επίσημη ένωση πρώην παικτών του συλλόγου, η οποία παρέχει συνεχή υποστήριξη σε πρώην παίκτες όλων των ηλικιών.

Eriksson: «Ήταν μια απίστευτη μέρα και κάτι που δεν θα ξεχάσω ποτέ»
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com