Είσαι εδώ
Home > ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ > ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ > Σαν σήμερα: 12/5/1996 γεννιέται ο Κώστας Τσιμίκας! (vid)

Σαν σήμερα: 12/5/1996 γεννιέται ο Κώστας Τσιμίκας! (vid)

Tο νούμερο 21 θα φοράει ο Κώστας Τσιμίκας, Οι δύο προηγούμενοι ήταν ο Oxlade-Chamberlain και ο Lucas Leiva.

Τα γενέθλιά του έχει σήμερα ο Έλληνας αριστερός αμυντικός, Κώστας Τσιμίκας, και το liverpool.gr του στέλνει τις καλύτερες ευχές του.

Ο Κώστας γεννήθηκε στις 12 Μάη 1996 στη Θεσσαλονίκη.

Σε ό,τι αφορά στην επαγγελματική ποδοσφαιρική του καριέρα, αγωνίστηκε στον Πανσερραϊκό τη σεζόν 2013-14. Κατόπιν εντάχθηκε στις ακαδημίες του Ολυμπιακού, όπου απέκτησε τις πρώτες του σημαντικές εμπειρίες αγωνιζόμενος στο Champions League νέων.

Κατά τη διάρκεια της σεζόν 2015-16, έκανε το ντεμπούτο του με την πρώτη ομάδα των Πειραιωτών.

Ακολούθησαν οι δανεισμοί του στη δανέζικη Esbjerg και στην ολλανδική Willem II (στην οποία έγινε στενός φίλος με τον πρώην Red Pedro Chirivella), μέχρι πού εγκαταστάθηκε μία και καλή στον Ολυμπιακό το καλοκαίρι του 2018.

Οι δύο πολύ καλές του σεζόν πού ακολούθησαν, το scouting της Liverpool πού γινόταν για καιρό, αλλά και η αποτυχία των Reds να αποκτήσουν τον πρώτο τους στόχο, Jamal Lewis το καλοκαίρι του 2020, έφεραν τον Τσιμίκα στην πόρτα του Anfield, προκειμένου να αυξηθεί ο ανταγωνισμός στον Andy Robertson.

Ο Κώστας έκανε το ντεμπούτο του τον Σεπτέμβριο του 2020 στο παιχνίδι του Carabao Cup εναντίον της Lincoln, την πρώτη του εμφάνιση στο Champions League στο παιχνίδι με την Atalanta στο Anfield, ενώ στην Premier League τον πρωτοείδαμε στην εντός έδρας ήττα από τη Manchester City τον Φεβρουάριο του 2021.

Ο Κώστας Τσιμίκας σε μία από τις λίγες εμφανίσεις του με τη Liverpool τη σεζόν 2020-21.
Ο Κώστας Τσιμίκας σε μία από τις λίγες εμφανίσεις του με τη Liverpool τη σεζόν 2020-21.

Στο παρακάτω video μπορείτε να δείτε την παρουσίαση του Τσιμίκα στη Liverpool, και τα σημαντικότερα γεγονότα της πρώτης του μέρας στην ομάδα μας:

https://www.youtube.com/watch?v=R3nD-UcoOzI

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com