Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > O Carragher εξηγεί γιατί δε συμπεριέλαβε τον Salah στην 11αδα του

O Carragher εξηγεί γιατί δε συμπεριέλαβε τον Salah στην 11αδα του

Αρκετό ενδιαφέρον είχαν προκαλέσει -κυρίως- στο Νησί οι επιλογές των Jamie Carragher και Gary Neville για την 11αδα της σεζόν στην Premier League.

Κανένας από τους δύο σχολιαστές του Sky Sports δε συμπεριέλαβε παίκτη της Liverpool στις επιλογές του, και μία από τις εύλογες απορίες πού ανέκυψαν εκ των υστέρων ήταν το γιατί ο Mo Salah δεν αποτέλεσε μέρος καμίας από τις δύο συνθέσεις, εφόσον κάνει ακόμα μία πολύ καλή χρονιά και είναι ο δεύτερος σκόρερ του πρωταθλήματος, πίσω από τον Harry Kane.

Η τριάδα της επίθεσης του Carra απαρτίστηκε από τους Kane, Son και Foden, ενώ αυτή του Neville από τους Kane, Rashford και Phil Foden.

Η εξήγηση του Carra, από τον οποίο κανείς θα περίμενε να βάλει στην 11αδα του τον Αιγύπτιο τόσο λόγω της σεζόν του, όσο και λόγω συναισθηματικής προκατάληψης υπέρ των Reds, ήταν η εξής (μιλώντας στην εκπομπή «Monday Night Football του Sky Sports):

Τελικά διάλεξα τον Son.»

«Σκεφτόμουν ότι ο Mo Salah είναι ο κορυφαίος σκόρερ, όμως ο Son, ο οποίος έχει αρκετά γκολ και ασίστ, έχει περισσότερα από τον Salah συνδυαστικά.»

«Προφανώς ο Salah εκτελεί πέναλτι, όμως ο Kane είναι ο εκτελεστής πέναλτι (της Tottenham), οπότε αυτός είναι ο λόγος πού διάλεξα τον Son.»

«Επιπλέον, αυτός και ο Kane παίζουν σε μία ομάδα πού στο μεγαλύτερο κομμάτι της σεζόν είναι αρκετά αμυντική.»

Οι επιλογές του Jamie Carragher για την 11αδα της φετινής χρονιάς δεν περιείχαν παίκτες της Liverpool.
Οι επιλογές του Jamie Carragher για την 11αδα της φετινής χρονιάς δεν περιείχαν παίκτες της Liverpool.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com