Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Πολύ δύσκολα θα προλάβει την United ο Kabak

Πολύ δύσκολα θα προλάβει την United ο Kabak

Η Liverpool επιστρέφει στη δράση το βράδυ της Πέμπτης, αντιμετωπίζοντας την Manchester United στο Old Trafford και όπως όλα δείχνουν, δεν θα έχει ξανά στη διάθεση της, τον Ozan Kabak.

Ο νεαρός αμυντικός έχασε την Σαββατιάτικη νίκη κόντρα στη Southampton, λόγω ενός μυϊκού τραυματισμού, ο οποίος εκτός συγκλονιστικού απροόπτου δεν θα του επιτρέψει να δώσει το παρών στο μεγάλο παιχνίδι της Πέμπτης.

Εκτός με πρόβλημα τραυματισμού έχει τεθεί και ο Ben Davies, ο οποίος όμως δεν έχει καταγράψει ούτε μια συμμετοχή με την κόκκινη φανέλα μέχρι και σήμερα.

Εφόσον ο Τούρκος απουσιάσει για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι, τότε οι επιλογές των Reds για το κέντρο της άμυνας θα είναι δύο (Ο Nat Phillips θα ξεκινήσει ξανά βασικός), ο Fabinho και ο Rhys Williams.

Το Σάββατο εναντίον της Southampton ξεκίνησε ο Williams στα στόπερ και ο Fabinho στο κέντρο, με την ομάδα να έχει μια ικανοποιητική αμυντική παρουσία, καταφέρνοντας μάλιστα να κρατήσει το μηδέν εντός έδρας για πρώτη φορά, μετά από 4 μήνες στην Premier League.

Ο Rhys είναι το φαβορί τη δεδομένη στιγμή, όμως είχε ξεκινήσει στο κέντρο της άμυνας στο Old Trafford και στον αγώνα του Ιανουαρίου, αντιμετωπίζοντας όμως πολλά προβλήματα, ειδικά κόντρα στον Marcus Rashford.

Ο Rhys Williams στο παιχνίδι με τη Southampton.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com