Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Νέα συνάντηση της διοίκησης με τη λέσχη Spirit of Shankly

Νέα συνάντηση της διοίκησης με τη λέσχη Spirit of Shankly

Νέα συνάντηση θα έχει κατά τη διάρκεια της εβδομάδας η λέσχη φίλων της Liverpool, Spirit of Shankly με την διοίκηση της ομάδας, στην προσπάθεια που κάνει η FSG να γεφυρώσει το χάσμα που έχει δημιουργηθεί μεταξύ της διοίκησης και του κόσμου.

Στην συνάντηση της περασμένης εβδομάδας με τον Billy Hogan, οι εκπρόσωποι της SOS ζήτησαν μεταξύ άλλων να υπάρχει από εδώ και στο εξής εκπροσώπηση του κόσμου στην Κόκκινη διοίκηση, αλλά και τα όποια έξοδα δημιουργήθηκαν από την πρόθεση συμμετοχής της ομάδας στη European Super League, να καλυφθούν εξ’ ολοκλήρου από την FSG, όπως θα κάνει και η οικογένεια Kroenke στην Arsenal.

Η λέσχη φίλων των Reds ζήτησε επίσης να υπάρχει μια ουσιαστική συνεργασία μεταξύ της διοίκησης, ώστε να λαμβάνονται πιο λογικές αποφάσεις.

Ο Billy Hogan μετέφερε όλες τις προτάσεις της SOS στους John W Henry, Tom Werner και Mike Gordon και αναμένεται να μεταφέρει τις απαντήσεις των ισχυρών ανδρών στον κόσμο της ομάδας στην επόμενη μεταξύ τους συνάντηση.

Τέλος, όσο αφορά την επιστροφή των Red Fans στο Anfield, αυτή εγκρίθηκε από το δημοτικό συμβούλιο της πόλης, κάτι που σημαίνει 10.000 οπαδοί θα δώσουν το παρών στην αγωνιστική της τελευταίας αγωνιστικής κόντρα στη Crystal Palace.

Ο Billy Hogan θα απαντήσει στον κόσμο της ομάδας.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com