Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Jota: «Να σταματήσουμε να είμαστε παθητικοί στα δεύτερα ημίχρονα»

Jota: «Να σταματήσουμε να είμαστε παθητικοί στα δεύτερα ημίχρονα»

Στο δεύτερο μέρος της συνέντευξής του, ο Diogo Jota μίλησε για τα λάθη πού έχουν επιδεινώσει τη βαθμολογική θέση της Liverpool και το υπόλοιπο της σεζόν.

Συγκεκριμένα, στάθηκε στην παθητικότητα -η οποία προέρχεται από την πτώση της ενέργειας και πιθανώς από την απογοήτευση των χαμένων ευκαιριών- πού έχουν δείξει αυτός και οι συμπαίκτες του στα τελευταία παιχνίδια, χωρίς την οποία είναι πιο πιθανό να αποφεύγαμε τις ισοφαρίσεις στα τελευταία λεπτά των Leeds και Newcastle.

Ο Diogo μίλησε για:

  • Το πώς συνήλθε η ομάδα από το δίποντο πού χάθηκε στο τέλος εναντίον της Newcastle:

«Ναι, ήταν μία πολύ μεγάλη απογοήτευση. Το νιώσαμε όλοι σαν ήττα. Για παράδειγμα, στα τελευταία 2 παιχνίδια προηγούμασταν με 1-0 στο ημίχρονο, όπως και με τη Wolves. Η διαφορά όμως με τη Wolves ήταν ότι κερδίσαμε στο τέλος. Στα 2 τελευταία παιχνίδια δεχτήκαμε γκολ και δεν παίξαμε πολύ καλά στα δεύτερα ημίχρονα. Μετά από αυτό, όλα σου φαίνονται άσχημα. Τώρα είμαστε στο τελευταίο τρίτο της σεζόν και ξέρουμε ότι τα αποτελέσματα είναι το πιο σημαντικό, οπότε χρειάζεται να αποφύγουμε να είμαστε τόσο παθητικοί στα δεύτερα ημίχρονα, γιατί χρειαζόμαστε τα αποτελέσματα.»

  • Για το πώς κρατά υψηλά το ηθικό του όταν υπάρχουν περίοδοι πού δε σκοράρει:

«Αυτό είναι ένα συγκεκριμένο πράγμα. Προφανώς όλοι θα είχαν προσέξει το εξαιρετικό πρώτο ημίχρονο πού κάναμε (εναντίον της Newcastle) αν είχαμε μετατρέψει περισσότερες φάσεις (σε γκολ). Στο τέλος ήταν μόνο 1-0, και στο τέλος του αγώνα δεν ήταν αρκετό. Λόγω αυτού, η τιμωρία για τις ευκαιρίες πού χάσαμε ήταν ακόμα μεγαλύτερη. Πρέπει όμως να μείνουμε στα θετικά. Δημιουργήσαμε φάσεις, οπότε τώρα χρειάζεται απλά να βελτιωθούμε στο τελευταίο κομμάτι, και με την ποιότητα πού έχουμε θεωρώ ότι θα το κάνουμε.»

  • Τέλος, για το αν κάθε παιχνίδι από εδώ και στο εξής είναι ‘τελικός’ προκειμένου η ομάδα να εξαντλήσει τις πιθανότητες πρόκρισής της στο Champions League:

«Το αναφέρω από τότε πού μας έμεναν 10 παιχνίδια – είπα ότι αν κάνουμε τη δουλειά μας, θα τα καταφέρουμε. Τώρα όμως πού μας έχουν απομείνει 5 παιχνίδια και δεν κάναμε τη δουλειά μας όπως έπρεπε, δεν εξαρτάται μόνο από εμάς. Όμως αν δεν κάνουμε τη δουλειά μας, είναι αδύνατο. Οπότε χρειάζεται να την κάνουμε, και να ευνοηθούμε από τα αποτελέσματα. Ξέρουμε ότι θα είναι δύσκολο, όμως χρειάζεται τουλάχιστον να κάνουμε τη δουλειά μας.»

O Diogo Jota έχει σκοράρει εις βάρος της United ως παίκτης της Wolves.
O Diogo Jota έχει σκοράρει εις βάρος της United ως παίκτης της Wolves.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com