Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Στα ημιτελικά του FA Youth Cup η U18!

Στα ημιτελικά του FA Youth Cup η U18!

Υπό το βλέμμα του Jürgen Klopp, η Under 18 της Liverpool επικράτησε με 3-1 της αντίστοιχης της Arsenal στο Anfield και προκρίθηκε πανηγυρικά στα ημιτελικά του FA Youth Cup, όπου θα αντιμετωπίσει την Ipsich Town!

Οι μικροί Reds πραγματοποίησαν ακόμη μια εντυπωσιακή εμφάνιση στη διοργάνωση και βάζουν πλώρη για την κατάκτηση του τροπαίου. Πήραν κεφάλι στο σκορ στο 22′ με τέρμα του Max Woltman, μετά από ασίστ του James Balagizi με κεφαλιά, για να διπλασιάσουν το προβάδισμα τους στο 35ο λεπτό με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του James Norris.

Το πέναλτι κέρδισε για την Liverpool ο Tyler Morton, έχοντας λάβει προηγουμένως την πάσα του James Balagizi.

Το 2-0 ήταν το σκορ ημίχρονου, με τους Gunners να μην έχουν απειλήσει ιδιαίτερα την εστία του Harvey Davies στο πρώτο μέρος.

Με το καλημέρα στο δεύτερο ημίχρονο, ο εξαιρετικός Πολωνός των Reds, Mateusz Musialowski πήρε το όπλο του και έγραψε το 3-0 με το αριστερό, μετά από ένα καταπληκτικό σόλο! Την πάσα έδωσε ξανά ο James Balagizi, ο οποίος είχε αναλάβει τον ρόλο του οργανωτή.

Η Arsenal δεν μπόρεσε στη συνέχεια να κάνει την ανατροπή, παρά μόνο να μειώσει στο τελικό 3-1 με πέναλτι του Azeez στο 60ο λεπτό.

Η σύνθεση της Under 18:

Davies, Bradley, Norris, Quansah, Koumetio, Stephenson, Corness (Mabaya, 85), Morton, Woltman, Balagizi, Musialowski (Frauendorf, 77).

Ο Max Woltman ανοίγει το σκορ για τους Reds.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com