Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Solskjaer: «Τεράστιο όπως πάντα το παιχνίδι με την Liverpool»

Solskjaer: «Τεράστιο όπως πάντα το παιχνίδι με την Liverpool»

Ο Ole Gunnar Solskjaer μίλησε για τον μεγάλο Κυριακάτικο αγώνα της ομάδας του κόντρα στη Liverpool στο Old Trafford, τονίζοντας πως είναι ένα τεράστιο παιχνίδι, όπως ήταν πάντα.

Οι Reds χρειάζονται τη νίκη για να παραμείνουν ζωντανοί όσο αφορά τη διεκδίκηση της τετράδας, ενώ οι Red Devils με νίκη θα εξασφαλίσουν και μαθηματικά την θέση τους στην τετράδα.

Ο Νορβηγός προπονητής ρωτήθηκε αν το γεγονός ότι με νίκη βάζει στην ουσία ταφόπλακα στις ελπίδες της Liverpool για τετράδα, αποτελεί έξτρα κίνητρο για τους παίκτες του: 

“ Εμείς θα πάμε στο παιχνίδι και θα σκεφτόμαστε μόνο τους εαυτούς μας. Δεν μπορεί να μας ανησυχεί εμάς το τι θα σημαίνει αυτό για την Liverpool. ”

Για την σημασία του αγώνα: 

“ Κατά τη διάρκεια της σεζόν υπάρχουν παιχνίδια, τα οποία περιμένεις και αυτό το παιχνίδι κόντρα στη Liverpool είναι ένα από τα μεγαλύτερα της σεζόν. Δεν έχει σημασία αν είμαστε πρώτοι, δεύτεροι, τρίτοι ή τέταρτοι. Δεν έχει σημασία, είναι ένα τεράστιο παιχνίδι. ”

Αν σκέφτεται να κάνει rotation λόγω και των ημιτελικών του Europa League:

“ Πάντα σκεφτόμαστε ένα παιχνίδι την φορά. ”

“ Αν καταφέρουμε να πάρουμε μερικά καλά αποτέλεσμα στα επόμενα παιχνίδια του πρωταθλήματος, τότε θα πάρουν λεπτά παίκτες που αξίζουν να παίζουν περισσότερο. ”

“ Έχω μερικούς παίκτες στο μυαλό που δεν έχουν παίξει πολύ, όμως έχουμε να αντιμετωπίσουμε την Liverpool, την Leicester, την Villa, την Fulham και την Wolves και πρέπει να φτάσουμε και σε έναν τελικό (UEL), οπότε θα σκεφτώ τον κάθε αγώνα όταν έρθει. Είναι δύσκολο να κάνει μακροπρόθεσμα πλάνα. ” Δήλωσε ο Solskjaer.

Εμφατική νίκη για την Manchester United το βράδυ της Πέμπτης.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com