Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Με φιλοξενούμενους οπαδούς οι δύο τελευταίες αγωνιστικές

Με φιλοξενούμενους οπαδούς οι δύο τελευταίες αγωνιστικές

Τις τελικές της προετοιμασίες κάνει η Premier League αναφορικά με την επιστροφή του κόσμου στα γήπεδα στις δύο τελευταίες αγωνιστικές του πρωταθλήματος.

Σύμφωνα με τους Times, η διοργανώτρια αρχή επιθυμεί να επιστρέψουν και 500 φιλοξενούμενοι οπαδοί στις δύο τελευταίες αγωνιστικές, κάτι που σημαίνει πως οι Red Fans θα μπορέσουν να δώσουν το παρών στο Turf Moore για την αναμέτρηση με την Burnley και να βρεθούν στο Anfield για τον αγώνα εναντίον της Crystal Palace.

Στις δύο τελευταίες αγωνιστικές αναμένεται να επιτραπεί η παρουσία μέχρι και 10.000 οπαδών στα γήπεδα της Premier League, εκ των οποίων οι 500 θα είναι υποστηρικτές της φιλοξενούμενης ομάδας, όπως ανακοίνωσε ο CEO του πρωταθλήματος, Richard Masters στις 20 ομάδες.

Επιπρόσθετα, υπάρχει μια συγκρατημένη αισιοδοξία πως αν δεν υπάρξει κάποια νέα αναζοπύρωση της πανδημίας, θα μπορέσουν τα αγγλικά γήπεδα ναι είναι και πάλι γεμάτα από τις αρχές Αυγούστου για τα καλοκαιρινά φιλικά προετοιμασίας.

Οι Reds αναμένεται να υποδεχθούν την Manchester United στο Anfield στις αρχές Αυγούστου στο πλαίσιο των φιλικών προετοιμασίας που θα δώσει η ομάδα και θα μπορούσε να είναι αυτό το πρώτο ματς με γεμάτο το Anfield, μετά την εντός έδρας ήττα από την Atletico Madrid τον Μάρτιο του 2020.

Γεμάτο το Anfield από τον Αύγουστο; 
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com