Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Henderson: «Θα συνεχίσει να κάνει καλά πράγματα για την ομάδα η FSG»

Henderson: «Θα συνεχίσει να κάνει καλά πράγματα για την ομάδα η FSG»

Δηλώσεις του αρχηγού, Jordan Henderson φιλοξενούνται στο πρόγραμμα αγώνα της σημερινής αναμέτρησης εναντίον της Newcastle, κατά τις οποίες ο διεθνής μέσος αναφέρθηκε στο θέμα που απασχόλησε τον κόσμο του ποδοσφαίρου την τελευταία εβδομάδα, δηλαδή την European Super League.

Ο Hendo συγκεκριμένα γράφει:

“ Ήταν μια αφύσικη εβδομάδα για το ποδόσφαιρο και για τον σύλλογο μας. Ίσως είναι το δυσκολότερο κείμενο που έχω γράψει ποτέ σε ένα πρόγραμμα αγώνα, καθώς δεν είναι εύκολο να ασκήσω κριτική στους εργοδότες μου. ”

“ Προσωπικά, είμαι τυχερός να γνωρίζω αυτούς τους ανθρώπους, τόσο σε προσωπικό επίπεδο, όσο και σε επαγγελματικό. Έχουν κάνει καλά πράγματα για την ομάδα μας και πιστεύω πως θα συνεχίσουν να κάνουν. Είναι σημαντικό να το τονίσω αυτό από την αρχή, ακόμη και αν δεν είναι μια δημοφιλής άποψη. Δεν θα ήμουν ειλικρινής, αν έλεγα οτιδήποτε άλλο. ”

“ Οι καλύτερες σχέσεις στη ζωή χτίζονται πάνω στην ειλικρίνεια, οπότε δεν μπορώ να αναφερθώ σε αυτό το θέμα, αν δεν πω αυτά που πιστεύω. Ήταν ένα έργο που δεν μου άρεσε, δεν το υποστήριξα και δεν ήθελα να το δω να συμβαίνει. Θεωρώ πως θα ήταν κακό για το ποδόσφαιρο. Θα πρέπει να υπάρχει ρίσκο και επιβράβευση στον αθλητισμό, αλλιώς ποιο είναι το νόημα; ”

“ Πρέπει να υπάρχει διακινδύνευση και πρέπει να κατακτάς την επιτυχία. Αυτό ήταν το μεγαλύτερο μου θέμα με αυτήν την πρόταση και ο λόγος που ως παίκτης ήμουν κατά. ” Σημειώνει ο Henderson.

“ Ξανά, όσο αφορά την ειλικρίνεια, ως παίκτης δεν είχαμε ενημερωθεί από πριν και αυτό ήταν λάθος. Όπως το ίδιο ισχύει και στην περίπτωση των οπαδών. Καταλαβαίνω και συμμερίζομαι την απογοήτευση των οπαδών μας και της ποδοσφαιρικής κοινότητας γενικότερα. ”

“ Οι ιδιοκτήτες ζήτησαν στην συνέχεια την ειλικρινής άποψη μας και την έλαβαν. Για τον λόγο αυτό, στείλαμε ένα συλλογικό μήνυμα το βράδυ της Τρίτης. Δεν αποτέλεσε κάποιου είδους περιφρόνηση. Απλώς, ήμασταν ειλικρινείς και οι ιδιόκτητες το σεβάστηκαν. ”

“ Είναι καλό που η Liverpool αποχώρησε και η διοργάνωση ναυάγησε. Είναι καλό για το ποδόσφαιρο. Είναι επίσης καλό που οι ιδιοκτήτες μας, μέσω του John Henry, απολογήθηκαν. ”

“ Ο κόσμος μπορεί να διαφωνήσει με αυτό που θα πω, αλλά οι ιδιοκτήτες μας έχουν κάνει καλό στη Liverpool. Αν έχετε πρόβλημα με αυτό που λέω, είναι εντάξει, το σέβομαι. ”

“ Η άποψη μου όμως έχει βασιστεί πάνω σε δικές μου εμπειρίες, από την προνομιούχο θέση στην οποία βρίσκομαι να είμαι παίκτης και αρχηγός αυτού του ποδοσφαιρικού συλλόγου. ”

Έντονη κριτική δέχθηκε η FSG.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com