Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > «Πληρώνει την ρήτρα του Konate η Liverpool»

«Πληρώνει την ρήτρα του Konate η Liverpool»

Η μεταγραφή του Ibrahima Konate στην Liverpool είναι έτοιμη να ολοκληρωθεί, σύμφωνα με τον έγκριτο Ιταλό δημοσιογράφο, Fabrizio Romano.

Ο παίκτης όπως σας είχαμε μεταφέρει εδώ και έναν μήνα βρισκόταν στη λίστα των Reds και όπως φαίνεται σύντομα θα φορέσει την φανέλα τους, με τον Romano να γράφει στο Twitter πως η Liverpool θα πληρώσει μέσα στις επόμενες μέρες την ρήτρα αποδέσμευσης του στην RB Leipzig, η οποία αγγίζει τα €35 εκατομμύρια και θα τον κάνει δικό της.

Μάλιστα, ο δημοσιογράφος προσθέτει πως η ομάδα του Klopp ήρθε σε συμφωνία και με τον ίδιο τον παίκτη για συμβόλαιο πέντε ετών.

Ο Γάλλος στόπερ ναι με διέψευσε τις επαφές με τους Reds την περασμένη εβδομάδα, όμως φαίνεται πως τελικά θα καταλήξει στο Anfield και θα ενισχύσει την αμυντική γραμμή των περσινών πρωταθλητών Αγγλίας.

Η ανακοίνωση της απόκτησης του Konate από την Liverpool θα μπορούσε να γίνει μέσα στο πρώτο δεκαήμερο του Μαίου.

Όσο αφορά την περίπτωση του Ozan Kabak, η Liverpool φέρεται να μην έχει αποφασίσει μέχρι στιγμής, αν θα τον κάνει δικό της ή όχι.

Ο Τούρκος διεθνής εξακολουθεί πάντως να έχει θέση βασικού στους Reds, με την απόδοση του και τη σταθερότητα του να βελτιώνονται συνεχώς.

Πλησιάζει στη Liverpool ο Konate;
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com