Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Klopp: «Δεν βρίσκω λόγο τιμωρίας για το Big Six»

Klopp: «Δεν βρίσκω λόγο τιμωρίας για το Big Six»

Μια τιμωρία για το Big Six της Premier League λόγω της πρόθεσης του να ενταχθεί στην European Super League, με τον Jürgen Klopp να δηλώνει πως δεν βρίσκει κάποιον λόγο τιμωρίας για την Liverpool, την Manchester United, την Manchester City, την Chelsea, την Arsenal και την Tottenham.

Ο Γερμανός αναφορικά με το θέμα της τιμωρίας είπε:

“ Τι μπορώ να πω εγώ για αυτό; Πολλοί άνθρωποι είπαν πολλά πράγματα αναφορικά με τις τιμωρίες. Είχαν τους λόγους τους. ”

“ Δεν βρίσκω όμως λόγο τιμωρίας. Τίποτα δεν έγινε και τα πράγματα είναι ίδια με πριν. Αν κάποιος θέλει να μας τιμωρήσει για αυτό, τότε εγώ δεν μπορώ να το αλλάξω. Δεν έχω όμως κάτι άλλο να πω για το θέμα. ”

Όσο για το αν τα γεγονότα της τελευταίας εβδομάδας επηρέασαν την αγάπη του για το άθλημα:

“ Δεν θα αλλάξει ποτέ η αγάπη μου για το άθλημα. Αλλάζουν μόνο τα πράγματα γύρω από το άθλημα. ”

“ Περιμέναμε όλοι να δούμε τι θα συμβεί με την Super League και τώρα μπορούμε να σταματήσουμε να γράφουμε για αυτήν και να μιλάμε για αυτήν. Είναι κάτι σημαντικό, το καταλαβαίνω και εγώ. ”

“ Έχω μια ξεκάθαρη άποψη αναφορικά με το τι δεν μου άρεσε και θεωρώ πως την έχω καταστήσει σαφή. Ποτέ δεν έχασα την αγάπη μου για το παιχνίδι όμως. ”

“ Με όλα αυτά τα πράγματα που συμβαίνουν γύρω από το ποδόσφαιρο, το άθλημα παραμένει το ίδιο. Θέλουμε να γινόμαστε όλο και καλύτεροι και αν δοθεί χρόνος στους κατάλληλους ανθρώπους, τότε θα δείτε πόσο καλύτερο μπορεί να γίνει το άθλημα στο μέλλον. ” Είπε ο Klopp.

Επιστρέφουν στη δράση οι Reds.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com