Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Hamann: «Είναι δύσκολο να τερματίσει στην τετράδα η Liverpool»

Hamann: «Είναι δύσκολο να τερματίσει στην τετράδα η Liverpool»

Ανάλυση μέσω... βιβλίων πιστεύει o Didi Hamann πως κάνουν οι ομάδες της Premier League.

Η θστορια της European Super League φαίνεται πως ναυάγησε οριστικά, κάτι που σημαίνει πως πλέον η Liverpool επικεντρώνεται στην Premier League και στον μοναδικό στόχο που έχει, να τερματίσει στην πρώτη τετράδα.

Ο πρώην παίκτης των Reds, Didi Hamann δήλωσε πως θα είναι δύσκολο για την ομάδα του Jürgen Klopp να τερματίσει μέσα στην πρώτη τετράδα της Premier League και να προκριθεί στο επόμενο Uefa Champions League.

Ο παλαίμαχος πλέον ποδοσφαιριστής αναλυτικά ανέφερε:

“ Θεωρώ πως θα είναι πολύ δύσκολο να τερματίσουν στην πρώτη τετράδα. Είναι μερικούς βαθμούς πίσω από την τετράδα και υπάρχουν και άλλες ομάδες μεταξύ αυτών των θέσεων. ”

“ Αν θέλουν να τερματίσουν στην πρώτη τετράδα, κατά πάσα πιθανότητα θα χρειαστούν σχεδόν 20 πόντους (μπορεί να πάρει μέχρι 18 η ομάδα) και δεν νομίζω, αν κρίνω από τον τρόπο που παίζουν αυτή τη στιγμή, πως μπορούν να τα καταφέρουν. ” Είπε ο Didi Hamann στο Stadium Astro.

Οι Reds βρίσκονται μόλις δύο βαθμούς πίσω από την τέταρτη θέση της Premier League, στην οποία ισοβαθμούν οι West Ham και Chelsea, με τις δύο ομάδες του Λονδίνου να κοντράρονται το Σάββατο για την 33η αγωνιστική του πρωταθλήματος, ενώ η Liverpool υποδέχεται στο Anfield την Newcastle.

Η είσοδος στην τετράδα παραμένει ο στόχος της Liverpool.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com