Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Αποφεύγει την αφαίρεση βαθμών το big six

Αποφεύγει την αφαίρεση βαθμών το big six

O Diogo Jota σκόραρε στο Emirates, και ελπίζουμε να το επαναλάβει στο Old Trafford.

Οι έξι μεγάλοι του Αγγλικού ποδοσφαίρου θα αποφύγουν την αφαίρεση βαθμών από το φετινό πρωτάθλημα, σύμφωνα με τους Times, όμως είναι πολύ πιθανό να υπάρξει κάποια τιμωρία για τους παράγοντες τους, όπως η απομάκρυνση τους από τις θέσεις που κατέχουν στη λίγκα.

Το big six (Liverpool, Manchester United, Manchester City, Chelsea, Arsenal και Tottenham) της Premier League θέλησε να λάβει μέρος στην European Super League, όμως τελικά αποχώρησε πρώτο, μετά τις μεγάλες αντιδράσεις που προκλήθηκαν από οπαδούς, ποδοσφαιριστές, παλαίμαχους παίκτες και όχι μόνο.

Εκείνος που είχε ζητήσει να υπάρξει αφαίρεση βαθμών από τους έξι μεγάλους ήταν ο ιδιοκτήτης της Everton, Farhad Moshiri, ωστόσο η διοργανώτρια αρχή δεν φαίνεται να είναι διατεθειμένη να ικανοποιήσει την επιθυμία του.

“ Κάθε πτυχή του είναι ενάντια σε αυτήν την ιδέα. Το ποδόσφαιρο ανήκει στους οπαδούς και στις κοινότητές τους. Αυτή ιδέα απέχει πολύ από τον ρομαντισμό του ποδοσφαίρου. 

“ Ποιος θέλει να βλέπει τη Real Madrid να αντιμετωπίζει την Liverpool κάθε χρόνο; Θέλουμε να παίζει η Liverpool με την Everton. Είναι απλώς ένα παιχνίδι χρημάτων, δεν είναι πια ποδόσφαιρο.

“ Νομίζω ότι η Premier League πρέπει να αφαιρέσει πόντους από αυτούς τους συλλόγους. ” Είχε αναφέρει ο ιδιοκτήτης των Toffees.

Τιμωρία για το big six είχε ζητήσει και ο γενικός διευθυντής της Brighton, Paul Barber και μένει να δούμε ποια θα είναι αυτή.

Δεν θα υπάρξει αφαίρεση βαθμών.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com