Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Τι έλεγε ο Klopp το 2019 για την Ευρωπαϊκή Super League

Τι έλεγε ο Klopp το 2019 για την Ευρωπαϊκή Super League

Όλος ο ποδοσφαιρικός πλανήτης παρακολουθεί από εχθές τις εξελίξεις και τα γεγονότα σχετικά με την πρόθεση των ορισμένων Ευρωπαϊκών γιγάντων να δημιουργήσουν μια Ευρωπαϊκή Super League, αποτελούμενη από 20 ομάδες.

Η Liverpool είναι μια εκ των ομάδων που θεωρούνται ως ιδρυτικές της διοργάνωσης, με τους ιδιοκτήτες της ομάδας είναι εκ των μεγαλύτερων υποστηρικτών της, μαζί με εκείνους της Real Madrid, Manchester United και άλλων ομάδων, όπως η Juventus.

Ο προπονητής των Reds, Jürgen Klopp είχε κληθεί να μιλήσει για την ιδέα μιας Ευρωπαϊκής Super League το 2019, δηλαδή όταν είχε ξαναγίνει έντονη συζήτηση αναφορικά με την υλοποίηση της.

Ο Γερμανός είχε δηλώσει τότε στο Γερμανικό, Kicker:

“ Ελπίζω να μην γίνει ποτέ αυτή η Super League. ”

“ Έτσι όπως είναι τώρα το Champions League, κάνει το ποδόσφαιρο ένα σπουδαίο προϊόν. Ακόμη και το Europa League (το κάνει σπουδαίο). ”

“ Για εμένα το Champions League είναι η Super League, στην οποία δεν χρειάζεται να παίζεις συνέχεια εναντίον των ίδιων ομάδων. ” Είπε ο Klopp.

“ Φυσικά και το οικονομικό κομμάτι είναι σημαντικό, αλλά γιατί να δημιουργήσουμε ένα σύστημα, με το οποίο η Liverpool θα αντιμετωπίζει την Real Madrid για δέκα χρόνια σερί; ”

“ Ποιος θέλει να το βλέπει αυτό κάθε χρόνο; ”

Ο Jürgen Klopp ήταν κατά της Ευρωπαϊκής Super League το 2019.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com