Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Thiago: «Εξακολουθώ να προσαρμόζομαι στην Αγγλία»

Thiago: «Εξακολουθώ να προσαρμόζομαι στην Αγγλία»

Μπορεί να έχουν περάσει 7 μήνες από την έλευση του στο Anfield, όμως ο Thiago Alcantara εξακολουθεί να προσαρμόζεται στην Liverpool και στα δεδομένα της Αγγλίας, όπως ανέφερε ο ίδιος στις τελευταίες του δηλώσεις.

Ο διεθνής μέσος ανέφερε σχετικά με την προσαρμογή του στην ομάδα:

“ Θα έλεγα πως η ταχύτητα εδώ (Premier League) είναι υψηλότερη, σε σχέση με τα άλλα πρωταθλήματα. Έχω προσπαθήσει πολύ να βρω έναν ρυθμό. Όσο όμως αφορά την ποιότητα, τις τακτικές και την στρατηγική, το πρωτάθλημα είναι ακριβώς όπως και τα άλλα. ”

“ Είναι πιο δύσκολο να προσαρμοστείς στη νέα σου ζωή, εκτός του ποδοσφαίρου. Ήρθα έχοντας κάνει μια επιτυχημένη σεζόν με την Bayern. Οπότε, έφτασα σε καλή φόρμα και έτοιμος. Είχα μια θερμή υποδοχή από τους συμπαίκτες μου και από τους οπαδούς. ”

“ Δυστυχώς όμως, στην πρώτη μου εβδομάδα βρέθηκα θετικός στον COVID και μόλις τον ξεπέρασα, τραυματίστηκα κόντρα στην Everton στο πρώτο μου παιχνίδι μετά τον τραυματισμό μου. ”

“ Οπότε, μπορούμε να πούμε πως ήταν μια δύσκολη αρχή για εμένα, όμως εξακολουθώ να συνηθίζω και να προσαρμόζομαι. Ο σύλλογος έχει κάνει όλα τα δυνατά, για να με βοηθήσει να το πετύχω. ”

“ Έχω αλλάξει ξανά χώρα. Αλλάζαμε χώρες πολύ συχνά, όταν ήμασταν νέοι, λόγω της καριέρας του πατέρα μου (Mazinho). ”

“ Όταν όμως καταφθάνεις σε μια νέα χώρα χώρα, εκείνη σου είναι άγνωστη και τώρα με τον COVID-19, δεν μπορείς να γνωρίσεις το νέο σου σπίτι. ” Τόνισε ο Thiago.

“ Το ποδόσφαιρο είναι στο 100% η ζωή μας αυτή τη στιγμή. Σπίτι, προπόνηση, σπίτι, προπόνηση. Αυτό θα συνέβαινε σε οποιαδήποτε χώρα του κόσμου. ”

“ Το ποδόσφαιρο είναι το ποδόσφαιρο και δεν νομίζω να έχει σημασία, αν παίζεις στην Αγγλία, στην Ισπανία, στη Γερμανία ή στην Κίνα. Από την άλλη, εγώ από την πρώτη μου μέρα προσαρμόζομαι στο στυλ παιχνιδιού της ομάδας. Το κάνω ακόμη και τώρα

Δύσκολη η πρώτη σεζόν του Thiago.

και λατρεύω να το κάνω. ”

 

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com