Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Klopp: «Η σεζόν θα είναι επιτυχημένη αν τερματίσουμε στην τετράδα»

Klopp: «Η σεζόν θα είναι επιτυχημένη αν τερματίσουμε στην τετράδα»

Η φετινή σεζόν της Liverpool θα κριθεί ως επιτυχημένη, αν η ομάδα καταφέρει να τερματίσει στην πρώτη τετράδα της Premier League, σύμφωνα με τον Jürgen Klopp.

Οι Reds δεν θα κατακτήσουν κάποιο τίτλος φέτος, όμως αναμφίβολα, η είσοδος στην πρώτη τετράδα θα αποτελέσει μια επιτυχία, μετά από όλες τις δυσκολίες που έχουν προκύψει κατά τη διάρκεια της σεζόν.

Ο Γερμανός δήλωσε για τη φετινή σεζόν και τον στόχο της τετράδας:

“ Δεν ξέρω πως το βλέπει ο κόσμος, αλλά για εμάς η σεζόν θα είναι επιτυχημένη, αν προκριθούμε στο Champions League. ”

“ Επειδή κερδίσαμε πέρυσι το πρωτάθλημα, δεν σημαίνει πως η σεζόν θα είναι επιτυχημένη μόνο αν κερδίζουμε το πρωτάθλημα. Αυτό θα ήταν πραγματικά τρελό. Για αυτόν τον λόγο έχουν πολλές ομάδες προβλήματα, μετά την κατάκτηση κάποιου τίτλου. ”

“ Εμείς δεν είμαστε έτσι. Δεν κυνηγάμε την σκιά μας. Δεν λέμε: « Ωχ όχι, πως μπορούμε να γίνουμε τόσο καλοί ξανά; ”

“ Όχι, γνωρίζουμε όλα τα απαραίτητα βήματα που πρέπει να κάνουμε. Είμαστε σε ένα σημείο, στο οποίο έχουμε βρεθεί και στο παρελθόν. Τώρα πρέπει να τους κυνηγήσουμε όλους. ”

Όσο για τι τι πρέπει να κάνουν οι Reds, ο Klopp πρόσθεσε:

“ Πρέπει να ασκήσουμε πίεση. Αυτό το νιώσαμε, όταν η Chelsea ανέβηκε θέσεις και άρχισε να κερδίζει συνεχώς. Αν κερδίζεις, είναι καλό. Αν όχι, κοιτάζεις και βλέπεις πως η Chelsea κέρδισε ξανά και ωχ θεέ μου. Καταφέραμε να το κάνουμε (να ασκήσουμε πίεση), αλλά ήταν δύσκολο. ”

“ Μπορούμε απλά να το κάνουμε δυσκολότερο για τις άλλες ομάδες και ο μόνος τρόπος, για να το κάνουμε αυτό, είναι να κερδίζουμε όλα μας τα παιχνίδια. Αυτό προσπαθούμε να κάνουμε. ”

Συνεχίζεται η μάχη της τετράδας.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com