Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Zidane: «Αξίζαμε την πρόκριση»

Zidane: «Αξίζαμε την πρόκριση»

Ο Zinedine Zidane μιλώντας μετά την ολοκλήρωση της χθεσινοβραδινής αναμέτρηση κόντρα στη Liverpool δήλωσε πως οι Μαδριλένοι άξιζαν την πρόκριση και αποθέωσε τους παίκτες του για την εμφάνιση τους.

Ο Γάλλος για την αναμέτρηση και την εμφάνιση των παικτών του είπε:

“ Υποφέραμε. Γνωρίζαμε ότι έπρεπε να υποφέρουμε. Χειριστήκαμε όμως το παιχνίδι πολύ καλά. Μπορούμε να είμαστε περήφανοι για αυτό που κάναμε σήμερα. ”

“ Αξίζαμε την πρόκριση. Ελέγξαμε καλά το παιχνίδι και παλέψαμε ως ομάδα. Είμαι πολύ χαρούμενος για τους παίκτες μου. ”

“ Τελειώσαμε το παιχνίδι κόντρα στη Liverpool πολύ καλύτερα, σε σχέση με εκείνο κόντρα στην Barcelona. Θα πρέπει να είμαστε χαρούμενοι. ”

“ Είμαι περήφανος για τους παίκτες μου. Είναι κοντά ο ένας στον άλλον και μου αρέσει η νοοτροπία και ο χαρακτήρας τους. Πάντα θέλουν περισσότερα και όταν τα πράγματα δεν πάνε καλά γίνονται ακόμη καλύτεροι και έρχονται πιο κοντά μεταξύ τους. Είμαι περήφανος. ”

Για τον Courtois:

“ Είναι ο τερματοφύλακας μας και είμαστε πολύ χαρούμενοι για εκείνον, καθώς δουλεύει πολύ σκληρά. Είμαστε πολύ χαρούμενοι που τον έχουμε.”

Αν μπορεί να κατακτήσει το double η Real:

“ Είμαι περήφανος για τους παίκτες μου, αλλά δεν έχουμε κερδίσει τίποτα μέχρι τώρα. Πρέπει να απολαύσουμε τη νίκη και να ξεκουραστούμε απόψε. Θα συνεχίσουμε να παλεύουμε όπως πάντα. ” Δήλωσε ο Zidane.

Η Real Madrid πήρε την πρόκριση.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com