Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > «Η καλύτερη Liverpool εδώ και καιρό, αλλά πολλές χαμένες ευκαιρίες!»

«Η καλύτερη Liverpool εδώ και καιρό, αλλά πολλές χαμένες ευκαιρίες!»

Στην αισθητά καλύτερη απόδοση της χθεσινής Liverpool σε σχέση με το μεγαλύτερο κομμάτι της σεζόν, αλλά και στις χαμένες ευκαιρίες, στάθηκαν οι οπαδοί της.

Οι ποδοσφαιριστές του Jurgen Klopp πάλεψαν με όσες δυνάμεις είχαν για να ρεφάρουν την ήττα της Μαδρίτης, αλλά με ανεπαρκή αποτελεσματικότητα.

Σε αυτό το πνεύμα κινήθηκαν και τα περισσότερα από τα πρώτα σχόλια των οπαδών στο Twitter μετά τη λήξη της αναμέτρησης.

Ας δούμε τα πιο ενδεικτικά από αυτά:

  • «Δεν το λέω για παρηγοριά, αλλά η Liverpool ήταν εξαιρετική. Συνεχίστε έτσι και μάθετε ξανά να σουτάρετε, και θα είστε ξανά στη διοργάνωση του χρόνου.»
  • «Επιβλητική, συμπαγής εμφάνιση από τη Liverpool, όμως σημαδεύτηκε ξανά από τα κακά τελειώματα, και φυσικά την εμφάνιση του πρώτου γύρου. Η Real Madrid είναι η παραπάνω από άξια νικήτρια.»
  • «Το καλύτερο παιχνίδι της Liverpool εδώ και μεγάλο διάστημα. Είναι εντυπωσιακό πού δεν εκμεταλλεύτηκε κάποιες από αυτές τις φάσεις. Εξακολουθούν να μπορούν να παίξουν αμείλικτο ποδόσφαιρο (ακόμα και) με σημαντικές απουσίες – όμως πρέπει να είναι πιο ψυχροί στα τελειώματά τους.»
  • «Άτυχοι, Reds. Έπαιξαν καλά, ήταν πολύ ‘σπάταλοι’, δεν άξιζαν να προκριθούν λόγω της εμφάνισης του πρώτου αγώνα. Πολύ σημαντική και η απουσία των οπαδών.»
  • «Δεν ήταν να γίνει. Είχαμε τις ευκαιρίες να προκριθούμε, όμως τις σπαταλήσαμε υπερβολικά.»
  • «Αντί να νιώθω ότι αυτή η πρόκληση ήταν υπερβολικά δύσκολη για να ξεπεραστεί, πιο πολύ το νιώθω σαν χαμένη ευκαιρία. Τόσες χαμένες ευκαιρίες.»
Salah και Vinicius Jr. σε διεκδίκηση της μπάλας στο χθεσινό Liverpool-Real.
Salah και Vinicius Jr. σε διεκδίκηση της μπάλας στο χθεσινό Liverpool-Real.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com