Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Klopp: «Στην Μαδρίτη αποκλειστήκαμε»

Klopp: «Στην Μαδρίτη αποκλειστήκαμε»

Ο Jürgen Klopp μιλώντας μετά τον αποκλεισμό της Liverpool από το Uefa Champions League δήλωσε πως η ομάδα του είχα ευκαιρίες αλλά δεν τις εκμεταλλεύτηκε, ενώ έδωσε και τα συγχαρητήρια του στην Real Madrid, τονίζοντας παράλληλα πως οι Reds επικεντρώνονται στην μάχη της τετράδας.

Ο Γερμανός μίλησε για την εμφάνιση της ομάδας του:

“ Η εμφάνιση ήταν καλή, όμως η Real Madrid πήρε την πρόκριση. ”

“ Κάναμε το παιχνίδι άβολο για την Real. Ήμασταν επιθετικοί και είχαμε τεράστιες ευκαιρίες στην αρχή του αγώνα. Θα μπορούσαμε να αξιοποιήσουμε μια από αυτές και να ανοίξει ο αγώνας. ”

Για τις χαμένες ευκαιρίες:

“ Τα τελειώματα μας είναι λίγο πολύ όπως εμείς φέτος. Πρέπει να το δεχθούμε αυτό. Ξέρουμε πόσο συχνά τελειώνει ο Mo Salah ευκαιρίες με τα μάτια κλειστά. Αυτή τη φορά δεν το έκανε, όπως και ο Bobby. ”

Για το δεύτερο ημίχρονο:

“ Χάσαμε λίγο τον ρυθμό μας στο δεύτερο ημίχρονο, ενώ χρειάστηκε να βάλουμε πλάτος στο παιχνίδι μας. Ήταν μια απολύτως εντάξει εμφάνιση, όμως αποκλειστήκαμε. ”

Για τον αποκλεισμό από το Champions League:

“ Το Champions League είναι πολύ σημαντικό για αυτόν τον σύλλογο για διάφορους λόγους. ”

“ Τώρα μπορούμε να επικεντρωθούμε στην Premier League. Αυτό θα κάνουμε. Κόντρα στη Leeds θα είναι μια σωστή πρόκληση. Πρέπει να δουλέψουμε πολύ. ”

“ Θέλουμε αυτό που κερδίζουμε. Αν δεν το κερδίσουμε, δεν θα το πάρουμε. Ένα γρήγορο γκολ  θα ήταν καλό, όλοι το γνωρίζουν αυτό. ”

Για την επίθεση στο πούλμαν της Real:

“ Το άκουσα. Αυτά τα πράγματα δεν βοηθούν, όλοι το γνωρίζουν αυτό. ”

Τι στοίχισε στην ομάδα του:

“ Είχαμε την Real Madrid εκεί που θέλαμε στο πρώτο ημίχρονο. Δεν αποκλειστήκαμε σήμερα, αλλά στη Μαδρίτη. Η θέληση ήταν εδώ απόψε, αλλά σε αυτόν τον αγώνα έπρεπε και να σκοράρουμε. ”

“ Συγχαρητήρια στην Real Madrid. ”

Για την μάχη της τετράδας στην Premier League:

“ Τώρα θα επικεντρωθούμε στην Premier League. Κοιτάζουμε την βαθμολογία και τους πόντους που έχουμε. Αν το θέλουμε (μια θέση στην τετράδα) θα πρέπει να παίξουμε πραγματικά καλό ποδόσφαιρο.” Είπε ο Klopp.

Για τον αγώνα της Δευτέρας με τη Leeds:

“ Η Leeds μας περιμένει την Δευτέρα. Για εμάς υπάρχουν πολλά καλά να διαλέξουμε από απόψε. Κάναμε ένα καλό παιχνίδι, αλλά το αποτέλεσμα δεν ήταν αρκετά καλό στο τέλος. ”

Οι Reds δεν σκόραραν κόντρα στη Real.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com