Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Martinez: «Στάθηκε τυχερή στο τέλος η Liverpool»

Martinez: «Στάθηκε τυχερή στο τέλος η Liverpool»

Η Liverpool στάθηκε τυχερή στο τέλος του Σαββατιάτικου αγώνα, για να πάρει τους τρεις βαθμούς, σύμφωνα με τον τερματοφύλακα της Aston Villa, Emiliano Martinez.

Ο πρώην keeper της Arsenal νικήθηκε στο τέλος του αγώνα από το καταπληκτικό πλασέ του Trent Alexander-Arnold και η ομάδα του δεν μπόρεσε να φύγει με τον βαθμό της ισοπαλίας από το Anfield.

Ο Αργεντινός είπε στο AVTV για την ήττα της Villa στο Anfield:

“ Δεν νομίζω πως αξίζαμε να χάσουμε στο τέλος του αγώνα. ”

“ Παίξαμε αρκετά καλά, αμυνθήκαμε ως σύνολο, ήμασταν λίγο τυχεροί στο πρώτο μας γκολ, όμως είχαμε μερικές ευκαιρίες για να προηγηθούμε ξανά στον αγώνα, τις οποίες δεν εκμεταλλευτήκαμε. ”

“ Θεωρώ πως διαχειριστήκαμε λίγο άσχημα το παιχνίδι και στο τέλος στάθηκαν τυχεροί με το καλό τους τελείωμα στο τέλος. ”

“ Είπα στους συμπαίκτες μου μετά τη λήξη του αγώνα, πως πρέπει να κρατήσουμε τα κεφάλια μας ψηλά, γιατί αμυνθήκαμε πολύ καλά. ”

“ Φυσικά όταν δέχεσαι ένα γκολ αργά στο ματς, όπως συνέβη εδώ (Anfield) και κόντρα στη Newcastle δεν μπορείς να είσαι ευχαριστημένος, όμως έχουμε κρατήσει ανέπαφη την εστία μας 14 φορές φέτος. Έχουμε μια από τις καλύτερες άμυνες στο πρωτάθλημα και τα εύσημα πρέπει να πάνε στους συμπαίκτες μου. ” Είπε ο Martinez.

“ Ελπίζουμε να μπορέσουμε να τελειώσουμε δυνατά τη σεζόν. ”

Ο Emiliano Martinez νικήθηκε δύο φορές στο Anfield.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com