Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Ο Rafa Benitez για τον επαναληπτικό με την Real Madrid

Ο Rafa Benitez για τον επαναληπτικό με την Real Madrid

Ο πρώην προπονητής των Liverpool και Real Madrid, Rafa Benitez μίλησε για τον επαναληπτικό της Τετάρτης μεταξύ των δύο ομάδων, τονίζοντας πως οι Reds έχουν την ευκαιρία να κάνουν την ανατροπή.

Ο έμπειρος coach δήλωσε στην Mirror:

“ Έτσι όπως είναι η αναμέτρηση, αν σκοράρεις ένα γκολ, έχεις επιστρέψει στο ματς. Ακόμη και αν αυτό το γκολ έρθει στη μια ώρα, ας έρθει. ”

“ Για εμένα το κλειδί θα είναι να μην αγχωθούν (οι Reds). Για να μην αγχωθούν, θα πρέπει να μην βιαστούν. Να παραμείνουν συγκεντρωμένοι και επικεντρωμένοι. ”

“ Με την ποιότητα παικτών που διαθέτουν, το γκολ θα έρθει. ”

“ Η Liverpool θα πρέπει όμως να κρατήσει και ανέπαφη την εστία της. Θα πρέπει να είναι πολύ πιο επιθετικοί στο Anfield και να παίξουν με μεγαλύτερη ένταση στα 90 λεπτά, σε σχέση με τον αγώνα της Μαδρίτης. ”

“ Δυστυχώς, δεν θα έχουν τους οπαδούς τους, οι οποίοι μπορούν να τους δώσουν αυτή τη σπίθα. Αν κρίνω από την εμπειρία μου, ο κόσμος του Anfield ήταν πάντα ένας πολύ σημαντικός παράγοντας στις Ευρωπαϊκές νύχτες. Κανείς δεν μπορεί να το αμφισβητήσει αυτό. Ήταν ένας από τους λόγους της επιτυχίας τους. ”

“ Τώρα, αυτή η ώθηση πρέπει να έρθει από την ομάδα. ” Είπε ο Benitez.

“ Η Real Madrid είναι μια ισορροπημένη ομάδα. Ο Casemiro τα πηγαίνει πολύ καλά και επιτρέπει στους Modric και Kroos να κινούνται ελεύθερα. Για να κερδίσεις αγώνες, χρειάζεσαι ισορροπία. ”

“ Επιπλέον έτσι μπορούν και τα ακραία back να ανεβαίνουν. Η αλήθεια όμως είναι, πως δεν έχει εκμεταλλευτεί κάποιος τις αδυναμίες τους. ”

“ Ο Nacho είναι ένας πολύ καλός και ομαδικός παίκτης. Δεν αμφιβάλλω καθόλου για την ποιότητα του, ειδικά τώρα που απουσιάζουν οι Ramos και Varane, όμως η Liverpool δεν τον πίεσε καθόλου. ”

“ Θα προσθέσω και τα ακραία τους back σε αυτό (στο ότι δεν τους πίεσε η Liverpool). Οι Mo Salah και Sadio Mane θα πρέπει να δημιουργήσουν πολλά προβλήματα στον επαναληπτικό, αν καταφέρουν να αγωνιστούν με την απαραίτητη ένταση. ”

Οι Reds ηττήθηκαν στη Μαδρίτη και θα ψάξουν την ανατροπή.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com