Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Σαν σήμερα: 11/4/2009 Διακόσιες Κόκκινες εμφανίσεις για Pepe Reina (vid)

Σαν σήμερα: 11/4/2009 Διακόσιες Κόκκινες εμφανίσεις για Pepe Reina (vid)

Τις 200 εμφανίσεις με την famous Red shirt θα συμπλήρωνε σαν σήμερα ο Pepe Reina, σε παιχνίδι πρωταθλήματος με την Blackburn Rovers στο Anfield.

Πριν την σέντρα του παιχνιδιού, ο πρώην παίκτης των Κόκκινων και τότε των Rovers Stephen Warnock κατέθεσε μπροστά στο Kop μία σύνθεση λουλουδιών, τιμώντας την μνήμη των 96 αδικοχαμένων του Hillsborough στην συμπλήρωση των 20 ετών από την θλιβερή εκείνη μέρα (15/4/1989).  Επίσης οι παίκτες και των δύο ομάδων, απέτισαν φόρο τιμής με ενός λεπτού σιγής μαζί με το κοινό του Anfield, στη μνήμη των 96.

 

 

 

 

 

 

Στα του παιχνιδιού, οι Reds ήταν καταιγιστικοί στο παιχνίδι τους και μόλις στο 5′ άνοιξαν το σκορ με τον Fernando Torres από ασίστ του Jamie Carragher. Στο 33′ ο Ισπανός διεθνής επιθετικός θα διπλασιάσει τα προσωπικά του τέρματα από ασίστ του Xabi Alonso.

Οι Κόκκινοι συνέχισαν με τον ίδιο ρυθμό και στο δεύτερο ημίχρονο, με τον Daniel Agger από ασίστ του Yossi Benayoun στο 83′ να κάνουν το 3-0 και να κλείσει το σκορ στο 90′ ο David N’Gog από ασίστ του Lucas Leiva.

Το τελικό 4-0 έδωσε εορταστικό τόνο στην 200η εμφάνιση του Pepe Reina με την κόκκινη φανέλα, ο οποίος θα συμπλήρωνε εκείνη την μέρα 102 παιχνίδια, χωρίς να δεχθεί γκολ.

Το παιχνίδι στο Anfield εκείνο το Σαββατιάτικο μεσημέρι παρακολούθησαν 43.466 θεατές και διαιτητής ήταν ο «γνωστός» Mike Riley.

Στο 15′:44″ του παρακάτω video μπορείτε να παρακολουθήσετε τα γκολ της συνάντησης . Σε περίπτωση που δεν σας ανοίγει άμεσα το link, δείτε εδώ:

Σαν σήμερα: 11/4/2009 Διακόσιες Κόκκινες εμφανίσεις για Pepe Reina
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com