Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Οι εμφανίσεις των παικτών της Liverpool στα παιχνίδια της Τετάρτης (vid)

Οι εμφανίσεις των παικτών της Liverpool στα παιχνίδια της Τετάρτης (vid)

Η Τετάρτη ήταν η τελευταία ημέρων με αγώνες των εθνικών ομάδων και τρεις ποδοσφαιριστές της Liverpool εκπροσώπησαν τις χώρες τους, έχοντας ως απολογισμό ένα γκολ και μια ασίστ.

Εκείνος που βρήκε δίχτυα ήταν ο Curtis Jones με την εθνική Αγγλίας U21 εναντίον της Κροατίας για το EURO U21, σε έναν αγώνα που ολοκληρώθηκε με δραματικό τρόπο.

Ο μέσος των Reds σκόραρε για το 2-0 της Αγγλίας στο δεύτερο μέρος, το οποίο αποτελούσε σκορ πρόκρισης για τα Τρία Λιοντάρια. Αυτή όμως δεν ήρθε, καθώς η Κροατία μείωσε σε 2-1 στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης, καταφέρνοντας να προκριθεί εκείνη στην επόμενη φάση.

Ο Curtis Jones μάλιστα, αποβλήθηκε στο τέλος του αγώνα με δεύτερη κίτρινη κάρτα, μετά αναστάτωση που προκλήθηκε, κατά τους πανηγυρισμούς των Κροατών.

Ο Xherdan Shaqiri αγωνίστηκε για ένα ημίχρονο στην εντός έδρας φιλική νίκη της Ελβετίας επί της Φιλανδίας.

Ο Andrew Robertson ηγήθηκε ξανά της εθνικής Σκωτίας, μοιράζοντας μια ασίστ για το τέρμα του Fraser στη νίκη με σκορ 4-0 επί των Νήσων Φαρόε.

Τέλος, οι Thiago Alcantara και Κώστας Τσιμίκας έμειναν στον πάγκο στη νίκη της Ισπανίας με 3-1 επί του Κοσόβου και στην ισοπαλίας της εθνικής Ελλάδος με 1-1 κόντρα στη Γεωργία αντίστοιχα.

Το τέρμα του Curtis Jones:

Μια ασίστ για τον Andrew Robertson.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com