Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Η Liverpool δεν έχει αποφασίσει αν θα αγοράσει τον Kabak

Η Liverpool δεν έχει αποφασίσει αν θα αγοράσει τον Kabak

Η Liverpool φαίνεται πως -τουλάχιστον μέχρι στιγμής- δεν έχει αποφασίσει αν θα κάνει χρήση της οψιόν αγοράς, αγοράζοντας με κανονική μεταγραφή τον Ozan Kabak από την Schalke.

Ο νεαρός αμυντικός υπέγραψε ως δανεικός στους Reds την πρώτη ημέρα του Φεβρουαρίου και οι Reds μπορουν να τον αποκτήσουν έναντι μόλις £18 εκατομμυρίων μέχρι την 1η Ιουνίου, αν μείνουν ικανοποιημένοι από τις εμφανίσεις του.

Οι μέχρι τώρα εμφανίσεις του Τούρκου είναι πολύ ενθαρρυντικές, με τον Ozan να έχει σταθερή απόδοση κυρίως στους δύο αγώνες με την RB Leipzig για το Uefa Champions League, αλλά και σε εκείνον εναντίον της Wolves για την Premier League.

Η Liverpool θέλει να δει την απόδοση του 21χρονου εναπομείναντες αγώνες σε Αγγλία και Ευρώπη, για να αποφασίσει να τελικά θα κάνει χρήση της οψιόν που διατηρεί, σύμφωνα με τον James Pearce.

Αυτό που δεν έχει ξεκαθαρίσει ως σήμερα, είναι αν το καλοκαίρι θα αποκτηθούν από την ομάδα δύο κεντρικοί αμυντικοί ή αν θα αποκτηθεί μόνο ένας.

Τις τελευταίες ημέρες υπήρξαν έντονες φήμες για τον Ibrahima Konate της RB Leipzig, ωστόσο δεν υπάρχει κάποια συμφωνία για την απόκτηση του.

Πολλά θα εξαρτηθούν από το αν οι Reds θα εξασφαλίσουν την παρουσία τους στο Uefa Champions League της επόμενης σεζόν ή αν θα αρκεστούν με το Uefa Europa League ή ακόμη και το Uefa Conference League.

Αναμονή της απόφασης για τον Kabak.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com