Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Επίσημα στην RedBird Capital το 10% της FSG

Επίσημα στην RedBird Capital το 10% της FSG

Η Fenway Sports Group ανακοίνωσε επίσημα το βράδυ της Τετάρτης πως ολοκληρώθηκε η εξαγορά του 10% της από την RedBird Capital, έναντι 750 εκατομμυρίων λιρών.

Πρόκειται για μια συμφωνία, η οποία θα δώσει μια πολύτιμη ανάσα στην FSG, στην οποία ανήκει η Liverpool από το 2010.

Σε καμία περίπτωση δεν θα βοηθήσει τον σύλλογο να πραγματοποιήσει τεράστιες μεταγραφές, όπως εκείνες των Mbappe ή Haaland, όμως θα επιτρέψει στους Reds να κινηθούν με άνεση και ομαλότητα στο καλοκαιρινό μεταγραφικό παράθυρο, καθώς και να ολοκληρώσουν την ανακατασκευή της Anfield Road End, η οποία αναμένεται να ξεκινήσει στα τέλη του έτους.

Στο πλαίσιο του μεγάλου αυτού deal, ο αστέρας του NBA, LeBron James και οι συνεργάτες του, Maverick Carter και Paul Wachter θα γίνουν συνεργάτες της FSG, αναλαμβάνοντας σημαντικούς ρόλους στους Boston Red Sox.

Η Fenway Sports Group προχώρησε στην ακόλουθη δήλωση μετά την ανακοίνωση της συμφωνίας:

“ Για τους οπαδούς και τους υποστηρικτές μας: Η νίκη συνεχίζει να είναι η κινητήρια δύναμη για όλους μας. Η ανάπτυξη της FSG ως οργανισμού μας επιτρέπει να ενισχύσουμε περαιτέρω τους πόρους και τη δέσμευσή μας για τις κοινότητες που υπηρετούμε.”

“ Η στρατηγική μας συνεργασία με τον Gerry και ολόκληρη την ομάδα της RedBird θα ενισχύσει την ικανότητά μας να επιδιώκουμε μελλοντικές ευκαιρίες ανάπτυξης με πιο γρήγορο τρόπο, αλλά με την ίδια επιλεκτικότητα που μας έχει εξυπηρετήσει τόσο καλά. Ανυπομονούμε να συμμετάσχουν αυτοί οι ταλαντούχοι νέοι συνεργάτες στο επόμενο κεφάλαιο της εξέλιξης της FSG. ”

Ολοκληρώθηκε το μεγάλο deal.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com