Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Mane: «Αισθάνομαι πιο περήφανος από ποτέ που παίζω στη Liverpool»

Mane: «Αισθάνομαι πιο περήφανος από ποτέ που παίζω στη Liverpool»

Ο Sadio Mane στις τελευταίες του δηλώσεις ανέφερε πως οι Reds θα παραμείνουν ενωμένοι και θα συνεχίσουν να παλεύουν, ενώ τόνισε πως αισθάνεται πιο περήφανος από ποτέ που φορά την φανέλα της Liverpool.

Ας δούμε αναλυτικά τις δηλώσεις του επιθετικού:

“ Ας είμαστε ειλικρινείς. Βιώνουμε μια δύσκολη περίοδο, αλλά αυτό συμβαίνει κάποιες φορές στις ομάδες και αποτελεί μέρος του ποδοσφαίρου. ”

“ Πρέπει να αντιμετωπίσουμε την κατάσταση και να μην σταματήσουμε να το πιστεύουμε, να συνεχίσουμε να παλεύουμε, να μην χάσουμε το κίνητρο μας και να πάμε ξανά. ”

“ Όταν είσαι μαχητής, δεν ψάχνεις ποτέ για δικαιολογίες, αλλά προσπαθείς να βρεις λύσεις. ”

“ Πάντα μου δίνει ενέργεια το να είμαι μαζί με τους συμπαίκτες μου. Μπορείτε να δείτε την ποιότητα της ομάδας και αν έρθετε στα αποδυτήρια μας, νομίζω πως δεν γίνεται να μην δείτε, πως το μέλλον θα είναι λαμπρό, γιατί αυτό το ρόστερ και αυτή η ομάδα πιστεύει πως τα πάντα θα αλλάξουν. ” Είπε ο Mane.

“ Στο ποδόσφαιρο και στη ζωή γενικότερα, δεν μπορείς να περιμένεις τίποτα. Για πολλά χρόνια δεν είχαμε βιώσει μια τόσο περίπλοκη κατάσταση. ”

“ Ήμασταν πάντα επιτυχημένοι, αλλά τώρα συνέβη αυτό και μπορούμε να δούμε πως είναι η ζωή. Για να το αλλάξουμε, θα πρέπει να παραμείνουμε ενωμένοι, αισιόδοξοι και να παλεύουμε. ”

“ Αυτό είναι που θα κάνουμε, για να αλλάξουμε την κατάσταση και είμαι σίγουρος πως θα το κάνουμε. Είμαι πιο περήφανος από ποτέ που παίζω στη Liverpool. ”

“ Είμαι χαρούμενος, πραγματικά απολαμβάνω που βρίσκομαι εδώ και μοιράζομαι το γήπεδο με τους συμπαίκτες μου στη Liverpool. ”

Περήφανος στο Anfield ο Sadio Mane.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com