Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Southgate: «Προς το τέλος της σεζόν θα επιστρέψει ο Henderson»

Southgate: «Προς το τέλος της σεζόν θα επιστρέψει ο Henderson»

Προς το τέλος της σεζόν αναμένεται να επιστρέψει στη δράση ο Jordan Henderson, όπως ξεκαθάρισε ο ομοσπονδιακός τεχνικός της εθνικής Αγγλίας, Gareth Southgate στις δηλώσεις του ενόψει της αναμέτρησης με την Αλβανία.

Ο αρχηγός των Reds τραυματίστηκε στο Merseyside Derby του προηγούμενου μήνα με την Everton και παραμένει μέχρι και σήμερα στο στάδιο της αποθεραπείας του.

Ο Southgate αναφορικά με την επιστροφή του Hendo, δήλωσε:

“ Μπορούμε μόνο να πούμε, πως ο Hendo είναι πολύ αισιόδοξος για το πως πήγε η επέμβαση του και την πρόγνωση που του έδωσε ο ειδικός γιατρός για την πιθανή επιστροφή του. ”

“ Αλλά φυσικά γνωρίζουμε ότι με οποιοδήποτε τραυματισμό αυτής της φύσης, υπάρχει ένας οδηγός και ένας χρόνος που τον καθορίζει, αλλά και το ότι μπορεί να συμβεί το οτιδήποτε. Γνωρίζουμε ότι η επιστροφή θα είναι κοντά στο τέλος της σεζόν, θα πρέπει απλώς να δούμε πώς θα πάει. ”

“ Θα δώσει στον εαυτό του κάθε ευκαιρία να είναι διαθέσιμος. Και φυσικά ξέρουμε επίσης. ότι είναι πιθανό να χρειαστεί να παίξει λιγότερα λεπτά σε αγώνες υψηλού επίπεδου. ”

“ Υπάρχουν πολλά πράγματα που πρέπει να ληφθούν υπόψη, αλλά αυτή τη στιγμή, είναι μια απόφαση που απέχει λίγες εβδομάδες. ” Είπε ο Southgate.

Ο Jordan Henderson δεν θα επιστρέψει σύντομα στην δράση.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com