Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > O Mark Gonzalez για το καρδιακό επεισόδιο και την υγεία του

O Mark Gonzalez για το καρδιακό επεισόδιο και την υγεία του

Συνεχίζει να πηγαίνει προς το καλύτερο η υγεία του Mark Gonzalez, μετά το καρδιακό επεισόδιο πού υπέστη νωρίτερα μέσα στον μήνα.

Το πρώην αριστερό χαφ της Liverpool λαχτάρισε τους οικείους του και τους fans του ανά τον κόσμο με το πρόβλημα πού πέρασε το προηγούμενο διάστημα, και μίλησε για την προσωπική του περιπέτεια στη σειρά του LFCTV «Extra Time»:

Ας παρακολουθήσουμε τα λόγια του Mark:

«Πήγα στο κρεβάτι τα μεσάνυχτα νιώθοντας έναν πολύ μικρό πόνο στο στήθος.»

«Δεν ένιωθα να είναι κάτι πολύ σημαντικό, οπότε απλά πήγα στο κρεβάτι, κοιμήθηκα, και ο πόνος μεγάλωσε, δε σταματούσε μέχρι τις 4 π.μ. Πήγα με το αυτοκίνητο στο νοσοκομείο, γιατί ένιωσα ότι δεν ήταν κάτι φυσιολογικό.»

«Μου έκαναν κάποιες αιματολογικές εξετάσεις και είπαν ‘πρέπει να σε πάμε επειγόντως σε ένα άλλο νοσοκομείο, γιατί θα υποστείς καρδιακό επεισόδιο’. Εγώ απάντησα ‘αστειεύεστε; Πρέπει να πάω τον γιο μου στο σχολείο!’ Γιατί δεν ένιωθα τόσο άσχημα.»

«Πονούσα στο στήθος και δεν ήταν και τόσο άσχημος, όμως θα γινόταν πολύ άσχημος αν δε μου τον φρόντιζαν αμέσως. Οπότε έπρεπε να πάω στο νοσοκομείο και να κάνω πολλές εξετάσεις, μαγνητική τομογραφία, εξετάσεις αίματος…Ένιωθα πολύ παράξενα, γιατί δεν ένιωθα τόσο άσχημα. Όμως θα μπορούσα να πεθάνω ανά πάσα στιγμή, γιατί είχα μία πολύ μεγάλη λοίμωξη στην καρδιά, πού προκλήθηκε από έναν ιό. Έπρεπε να μείνω δύο μέρες στο νοσοκομείο.»

«Δεν ήταν και τόσο εύκολο για μένα, γιατί όπως είπα, ένιωθα καλά. Εσωτερικά όμως δεν ήμουν τόσο καλά, θα μπορούσα να είχα πεθάνει. Τώρα όμως αναρρώνω, νιώθω σαν να μη συνέβη τίποτα. Το χειρότερο είναι ότι πρέπει να μην αθληθώ για 6 μήνες, δεν ξέρω τι θα κάνω! Πρέπει απλά να φροντίσω τον εαυτό μου.»

«Είμαι χαρούμενος πού είμαι εδώ μαζί σας, με την οικογένειά μου, και πού δεν έπαθα κάτι χειρότερο. Πέρασε, και χρειάζεται απλά να προσέχω.»

O Mark Gonzalez είπε τα εξής στο τελευταίο μέρος της διήγησής του:

«Ήμουν ήρεμος, όμως είχα νιώσει έτσι 4-5 φορές πριν, ήταν πολύ παράξενο. Αυτή τη φορά όμως ανιχνεύτηκε γιατί μού έκαναν τις εξετάσεις τη σωστή στιγμή, με τον πόνο να υπάρχει ακόμα.»

«Τις άλλες φορές ένιωθα τον ίδιο πόνο, ίσως και μεγαλύτερο, όμως θα κρατούσε 10-15-20 λεπτά. Οπότε δεν ήξερα τι είχε συμβεί πριν.»

«Οπότε όταν μου είπαν ‘παθαίνεις καρδιακό επεισόδιο’, είπα ‘είναι τόσο σοβαρό; Δε νιώθω τόσο άσχημα. Πρέπει να πάω τον γιο μου στο σχολείο, πρέπει να κάνω την καθημερινή μου ρουτίνα. Είμαι εντάξει.»

«Πήγα στο νοσοκομείο νομίζοντας ότι θα κάνω μερικές εξετάσεις, ότι θα μου έδιναν ένα χάπι και μετά θα γυρνούσα σπίτι.»

«Γενικά, εκείνη τη στιγμή ήταν παράξενο. Ήμουν ήρεμος αλλά ήταν παράξενο, γιατί όπως είπα, δεν ένιωθα και τόσο άσχημα.»

O Mark Gonzalez με τη φανέλα της Liverpool.
O Mark Gonzalez με τη φανέλα της Liverpool.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com