Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Στις 14 Αυγούστου ξεκινά η Premier League 2021-22

Στις 14 Αυγούστου ξεκινά η Premier League 2021-22

Η Premier League επιβεβαίωσε σήμερα το απόγευμα την ημερομηνία έναρξης και την ημερομηνία λήξης του νέου πρωταθλήματος.

Οι ομάδες είχαν ζητήσει από την διοργανώτρια αρχή να ξεκινήσει το νέο πρωτάθλημα κατά μια εβδομάδα αργότερα, λόγω του EURO και του Copa America του καλοκαιριού.

Η Premier League έκανε δεκτή την πρόταση των ομάδων και όπως ανακοίνωσε σήμερα το απόγευμα, το νέο πρωτάθλημα ξεκινήσει το Σαββατοκύριακο 14-15 Αυγούστου και θα ολοκληρωθεί την Κυριακή 22 Μαΐου 2022.

Η φετινή σεζόν θα ολοκληρωθεί στις 23 Μαΐου, με το EURO να ξεκινά στις 11 Ιουνίου και να ολοκληρώνεται στις 11 Ιουλίου στο Wembley.

Οι ομάδες του πρωταθλήματος θα μπορέσουν να έχουν έναν ολόκληρο μήνα, για να προετοιμαστούν ενόψει της έναρξης της νέας σεζόν.

Όσο αφορά την Liverpool, η ομάδα του Jürgen Klopp αναμένεται να μείνει στην Ευρώπη για την καλοκαιρινή της προετοιμασία και να μην λάβει μέρος στο International Champions Cup, το οποίο θα διεξαχθεί σε Αμερική και Κίνα.

Στην Ευρώπη θα πραγματοποιηθεί το βασικό στάδιο της pre season των Reds και διοργανωθούν ορισμένα φιλικά. Πρόθεση της ομάδας, είναι να διεξαχθεί και ένας φιλικός αγώνα στο Anfield στις αρχές Αυγούστου πριν την έναρξη της νέας σεζόν της Premier League, με την παρουσία οπαδών στις εξέδρες του γηπέδου.

Η νέα σεζόν της Premier League θα ξεκινήσει το Σαββατοκύριακο 14-15 Αυγούστου 2021.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com