Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > «Liverpool και άλλες τρεις Αγγλικές για Daka»

«Liverpool και άλλες τρεις Αγγλικές για Daka»

Συνεχίζεται η φημολογία περί ενδιαφέροντος της Liverpool για τον Patson Daka της RB Salzburg, ο οποίος έχει σκοράρει 27 γκολ σε 31 αγώνες στη φετινή σεζόν με την φανέλα της Αυστριακής ομάδας.

Ο επιθετικός είναι ο πρώτος σκόρερ του Αυστριακού πρωταθλήματος, με τον συμπαίκτη του, Sekou Koita να είναι ο δεύτερος.

Αυτή τη φορά, είναι η Αυστριακή εφημερίδα, Salzburger Nachrichten η οποία αναφέρει πως η Liverpool, η Manchester United, η Manchester City και η Arsenal παρακολουθούν τον ποδοσφαιριστή και εξετάζουν την περίπτωση του ενόψει καλοκαιριού.

Η ίδια πηγή προσθέτει πως ο 22χρονος κοστολογείται στα €20 εκατομμύρια από την RB Salzburg, όσα δηλαδή και ο Erling Haaland, πριν μετακινηθεί στην Borussia Dortmund.

Είναι διεθνής με την εθνική ομάδα της Ζάμπια και εντυπωσίασε στο καλοκαιρινό φιλικό εναντίον της ομάδας του Jürgen Klopp, σκοράροντας δύο γκολ.

Πριν λίγο καιρό μάλιστα δήλωσε πως πάντα ήταν οπαδός της Liverpool και της Barcelona, ενώ τόνισε πως έχει ως είδωλο του τον πρώην επιθετικό των Reds, Luis Suarez.

Οι Reds αναμένεται να ενισχύσουν την επιθετική τους γραμμή το καλοκαίρι και δεν αποκλείεται αυτό να γίνει με την προσθήκη του Patson Daka από την RB Salzburg, με τον striker να δείχνει έτοιμος να κάνει το επόμενο βήμα στην καριέρα του.

Εντυπωσιάζει ο Patson Daka.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com