Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Οριστικά στην Ισπανία το Real Madrid – Liverpool

Οριστικά στην Ισπανία το Real Madrid – Liverpool

Οριστικά στην Ισπανία θα διεξαχθεί τελικά η πρώτη αναμέτρηση μεταξύ της Real Madrid και την Liverpool για την προημιτελική φάση του Uefa Champions League, καθώς θα πάψει να ισχύει ο ταξιδιωτικός περιορισμός που είχε επιβάλει η Ισπανική Κυβέρνηση στο Ηνωμένο Βασιλείο, λόγω του COVID-19.

Ο περιορισμός θα συνεχίσει να ισχύει μέχρι τις 30 του μηνός, όμως δεν θα επεκταθεί, κάτι που σημαίνει πως οι Reds θα μπορέσουν να ταξιδέψουν κανονικά στη Μαδρίτη για τον αγώνα με την πρωταθλήτρια Ισπανίας στις 6 του μηνός.

Τον περασμένο μήνα οι αναμετρήσεις της Real Socidead – Manchester United και Atletico Madrid – Chelsea πραγματοποιήθηκαν εκτός Ισπανίας, όμως η βελτίωση της επιδημιολογικής εικόνας του Ηνωμένου Βασιλείου και η πρόοδος των εμβολιασμός, επιτρέπουν στον αγώνα των Reds με τους Μαδριλένους να πραγματοποιηθεί επί Ισπανικού εδάφους, όπως ακριβώς ήθελαν δηλαδή και οι δύο ομάδες.

Το παιχνίδι δεν θα πραγματοποιηθεί βέβαια στο Santiago Bernabeu, λόγω των εργασιών που γίνονται στο ιστορικό γήπεδο της Real Madrid, αλλά στο μικρότερο, Estadio Alfredo Di Stefano, το οποίο χρησιμοποιεί η ομάδα του Zidane από το περσινό καλοκαίρι.

Ο επαναληπτικός θα διεξαχθεί οχτώ ημέρες αργότερα στο Anfield, με τις δύο ομάδες να συναντιούνται για πρώτη φορά μετά τον τελικό του 2018 στο Κίεβο.

Στη Μαδρίτη το Real Madrid – Liverpool.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com