Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Οι 12 διεθνείς της Liverpool για τον Μάρτιο

Οι 12 διεθνείς της Liverpool για τον Μάρτιο

Η εβδομάδα εθνικών ομάδων ξεκινά, με την Liverpool να έχει 12 διεθνείς ποδοσφαιριστές για τον μήνα Μάρτιο, οι οποίοι θα εκπροσωπήσουν τις χώρες τους σε προκριματικούς και φιλικούς αγώνες.

Μάλιστα, δύο εξ αυτών και συγκεκριμένα οι Thiago Alcantara και Κώστας Τσιμίκας θα τεθούν αντιμέτωποι το βράδυ της Πέμπτης, όταν η Ισπανία θα φιλοξενήσει την Ελλάδα στη Γρανάδα. Αμφότεροι αναμένεται να πάρουν χρόνο συμμετοχής τόσο στο συγκεκριμένο παιχνίδι, όσο και σε εκείνα με Γεωργία, Κόσοβο και Ονδούρα, Βουλγαρία αντίστοιχα.

Ο Mohamed Salah θα αποτελέσει ξανά τον ηγέτη των Φαραώ στους προκριματικούς αγώνες με Κένυα και Κομόρες, όπως και ο Sadio Mane στις αναμετρήσεις της Σενεγάλης κόντρα σε Κονγκό και Εσουατίνι.

Οι Gini Wijnaldum, Ozan Kabak και Andy Robertson θα αγωνιστούν στα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου για Ολλανδία, Τουρκία και Σκωτία αντίστοιχα, πιθανότατα ως βασικοί σε όλες τους αγώνες, με την Ολλανδία να φιλοξενείται στην Κωνσταντινούπολη από την Τουρκία.

Κανονικά με την εθνική Πορτογαλίας θα αγωνιστεί ο Diogo Jota, αφού η χώρα βγήκε από την από την κόκκινη λίστα του Ηνωμένου Βασιλείου.

Χρόνο συμμετοχής θα πάρουν με τος εθνικές τους ομάδες οι Xherdan Shaqiri και Neco Williams, ενώ ο Naby Keita θα αγωνιστεί μόνο κόντρα στο Μάλι την Τετάρτη και στη συνέχεια θα επιστρέψει στην Αγγλία, αφού η Ναμίμπια βρίσκεται στην κόκκινη λίστα της Αγγλίας.

Ο Curtis Jones θα ενταχθεί στην Αγγλία U21 για την φάση των ομίλων του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος.

Όσο αφορά τους δανεικούς, οι Takumi Minamino, Marko Grujic, Harvey Elliott και Harry Wilson έχουν κληθεί σε εθνική Ιαπωνίας, Σερβίας, Αγγλία U19 και Ουαλίας.

Οι Alisson Becker, Fabinho και Bobby Firmino θα μείνουν στην Αγγλία, αφού τα προκριματικά της CONMEBOL ακυρώθηκαν για τον Μάρτιο.

Οι Alex Oxlade-Chamberlain και Trent Alexander-Arnold έμειναν εκτός εθνικής Αγγλίας.

Με 12 διεθνείς οι Reds.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com