Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Η Liverpool θέλει να κρατήσει τον Phillips

Η Liverpool θέλει να κρατήσει τον Phillips

Ο Nat Phillips αποτελεί μια από τις ευχάριστες εκπλήξεις της φετινής σεζόν για την Liverpool, με τον κεντρικό αμυντικό να έχει πολύ θετική απόδοση, όποτε έχει χρησιμοποιηθεί από τον Jürgen Klopp, λόγω της απουσίας των βασικών στόπερ.

Ο Nat ήταν έτοιμος να αποχωρήσει από το Anfield τον περασμένο Σεπτέμβριο, όταν η ομάδα τον είχε τοποθετήσει στην transfer list της και υπήρχε ενδιαφέρον από Swansea και Bristol City. Αμφότερες όμως δεν μπόρεσαν να ικανοποιήσουν τις οικονομικές απαιτήσεις των Reds και έτσι ο παίκτης παρέμεινε στο ρόστερ για πέμπτη επιλογή στο κέντρο της άμυνας, πίσω από τους van Dijk, Gomez, Matip και Fabinho.

Το συμβόλαιο του με την Liverpool ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2023 και οι Reds δεν σκοπεύουν να του το ανανεώσουν πρόωρα, όμως θέλουν να τον κρατήσουν στο ρόστερ τους, ακόμη και αν αποκτηθεί με κανονική μεταγραφή ο Ozan Kabak από την Schalke, σύμφωνα με την Liverpool ECHO.

Όπως αποδείχθηκε και την φετινή σεζόν, χρειάζονται τουλάχιστον πέντε καθαρόαιμοι στόπερ και ο Phillips είναι ιδανικός για την θέση του πέμπτου κεντρικού αμυντικού.

Πολλά θα εξαρτηθούν και από τις προθέσεις του ίδιου του ποδοσφαιριστή, ο οποίος θα κλείσει τα 25 του χρόνια στα μέσα της επόμενης σεζόν.

Klopp και Phillips μετά τη λήξη του αγώνα με την West Ham.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com