Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > «Η δουλειά του Klopp στη Liverpool δεν έχει τελειώσει»

«Η δουλειά του Klopp στη Liverpool δεν έχει τελειώσει»

Ο ατζέντης του Jürgen Klopp, Mark Kosicke τοποθετήθηκε για πρώτη φορά δημόσια για το μέλλον του Γερμανού προπονητή, μετά τις φήμες περί αποχώρησης από την Liverpool που είχαν δημιουργηθεί το προηγούμενο διάστημα, όταν η ομάδα δεν κέρδιζε.

Ο 53χρονος τεχνικός ανανέωσε τον Δεκέμβριο του 2019 με τους Reds μέχρι το καλοκαίρι του 2024 και έχει ως σκοπό να τιμήσει το συμβόλαιο του, όπως δήλωσε ο ίδιος την προηγούμενη εβδομάδα και επιβεβαίωσε ο ατζέντης του.

Ο Kosicke ανέφερε μιλώντας στο Sport1:

“ Δεν έχει τελειώσει την δουλειά του στην Liverpool.”

“ Δεν υπάρχει καμία πίσω πόρτα ανοιχτή, γιατί ο Jürgen δεσμεύεται με συμβόλαιο με τους Reds για τα επόμενα τρία χρόνια. Το έχει καταστήσει σαφές και ο ίδιος, οπότε δεν υπάρχει κανένα περιθώριο για φημολογίες. ”

Ο πρώην προπονητής της Borussia Dortmund υπέγραψε τον Οκτώβριο του 2015 στη Liverpool και κατάφερε μέσα σε πέντε χρόνια να μεταμορφώσει απόλυτα την ομάδα, οδηγώντας την στην κορυφή της Ευρώπης το 2019 με την κατάκτηση του Uefa Champions League και της Αγγλίας το 2020 με την κατάκτηση της Premier League.

Μια δύσκολη και περίεργη χρονιά για πολλούς λίγους, δεν σημαίνει σε καμία περίπτωση πως πρέπει να απομακρυνθεί από το Anfield.

Ο Jürgen Klopp είναι επικεντρωμένος στους φετινούς στόχους των Reds, δηλαδή στην είσοδο στην τετράδα του πρωταθλήματος και στην κατάκτηση του Champions League.

Συμβόλαιο μέχρι το 2024 έχει ο Jürgen Klopp.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com