Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Nuno: «Παίξαμε καλά, είναι ΟΚ ο Patricio»

Nuno: «Παίξαμε καλά, είναι ΟΚ ο Patricio»

Ο Nuno Espirito Santo μίλησε μετά το σφύριγμα της λήξης του χθεσινού αγώνα με την Liverpool για την απόδοση των ποδοσφαιριστών του, καθώς και για την κατάσταση του Rui Patricio, μετά τον τραυματισμό που υπέστη ο Πορτογάλος στο κεφάλι στα τελευταία λεπτά του παιχνιδιού.

Ο τεχνικός των Λύκων συγκεκριμένα δήλωσε στο Sky Sports:

“ Για τον Rui μόλις είχαμε μια ενημέρωση και είναι ΟΚ. Συγκρούστηκε το κεφάλι του με το γόνατο του Coady. Του έχουμε ήδη μιλήσει και είναι Οκ, θυμάται το χτύπημα. ”

“ Όλες αυτές οι περιπτώσεις μας κάνουν να ανησυχούμε. Είναι όμως ΟΚ και θα αναρρώσει. ”

“ Παίξαμε καλά. Είχαμε ευκαιρίες και αμυνθήκαμε καλά. Συνολικά παίξαμε καλό ποδόσφαιρο και είχαμε κάποιες ευκαιρίες, τις οποίες θα έπρεπε να εκμεταλλευτούμε. Η ανάπτυξη μας και η δημιουργία ευκαιριών ήταν σε ένα καλό επίπεδο και οι παίκτες έκαναν ένα καλό παιχνίδι. ” Πρόσθεσε ο Nuno.

“ Υπάρχουν πολλά πράγματα που πρέπει να βελτιώσουμε, όμως δείξαμε την σωστή μας στάση και ότι μπορούμε να είμαστε ανταγωνιστικοί. ”

“ Ο στόχος μας είναι πάντα ο ίδιος: να βελτιωνόμαστε και να είμαστε ανταγωνιστικοί. Θα προσπαθήσουμε να βελτιώσουμε ορισμένα πράγματα που κάναμε στο πρώτο και ορισμένα πράγματα που κάναμε στο δεύτερο. Υπάρχει πολύ ποδόσφαιρο να παιχτεί. ”

Ο Rui Patricio συγκρούστηκε με τον Coady και τραυματίστηκε.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com