Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Σαν σήμερα: 11/3/2000 Κόκκινο ντεμπούτο για Emile Heskey (vid)

Σαν σήμερα: 11/3/2000 Κόκκινο ντεμπούτο για Emile Heskey (vid)

Την 1η του εμφάνιση με την famous Red shirt θα πραγματοποιούσε σαν σήμερα ο Emile Heskey, σε παιχνίδι πρωταθλήματος στο Anfield με αντίπαλο την Sunderland.

Ο Emile Heskey μάλιστα θα μπει φουριόζος στο παιχνίδι και μόλις στο 2′ θα μπει στην αντίπαλη περιοχή, με τον Darren Williams να τον ανατρέπει και τον διαιτητή Graham Poll να δείχνει το σημείο του πέναλτι. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Patrik Berger, ο οποίος έστειλε στην μία πλευρά τον Thomas Sørensen και στην άλλη την μπάλα, σημειώνοντας το 1-0 για τους Reds.

Έτσι ο Patrik Berger γιόρτασε με τον καλύτερο τρόπο την 100η του εμφάνιση με την Κόκκινη φανέλα στο πρωτάθλημα. Οι Κόκκινοι συνέχισαν την πίεση στους φιλοξενούμενους και σε 2 περιπτώσεις ο διαιτητής ακύρωσε γκολ των Danny Murphy και Erik Meijer, υποδεικνύοντας τους σκόρερ σε θέση offside. Για τον Erik Meijer το παιχνίδι αυτό ήταν το τελευταίο που ξεκίνησε βασικός, καθώς σημείωσε άλλες 7 εμφανίσεις ερχόμενος από τον πάγκο, πριν μετακινηθεί το καλοκαίρι του 2000 στο Hamburger SV με ελεύθερη μετεγγραφή.

Η εξέλιξη του παιχνιδιού δεν ήταν ευχάριστη για τους Reds, καθώς στο 77′ ο Sander Westerveld έπεσε παρακινδυνευμένα στα πόδια του Kevin Phillips ανατρέποντας τον και ο διαιτητής έδειξε την άσπρη βούλα. Ο ίδιος ο Kevin Phillips ανέλαβε την εκτέλεση και σημείωσε το τελικό 1-1.

Το παιχνίδι στο Anfield παρακολούθησαν 44.693 θεατές.

Στο 12′:27″ του παρακάτω video μπορείτε να παρακολουθήσετε το γκολ του Patrik Berger. Σε περίπτωση που δεν σας ανοίγει το link, μπορείτε να τα δείτε εδώ:

Σαν σήμερα: 11/3/2000 Κόκκινο ντεμπούτο για Emile Heskey
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com