Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Gerrard: «Θέλουμε να μείνει για πολλά χρόνια στην Liverpool ο Klopp»

Gerrard: «Θέλουμε να μείνει για πολλά χρόνια στην Liverpool ο Klopp»

Ο Steve Gerrard μίλησε ως οπαδός της Liverpool, αναφέροντας πως και εκείνος και ο κόσμος της ομάδας στο σύνολο του, επιθυμεί την παραμονή του Jürgen Klopp στον Κόκκινο πάγκο για πολλά ακόμη χρόνια.

Ο Captain Fantastic των Reds ανέφερε σε συνέντευξη του στο ITV:

“ Οι οπαδοί της Liverpool δεν θέλω να γίνω ο προπονητής της Liverpool Football Club. Θέλουν να συνεχίσει ο Jürgen Klopp στη θέση του προπονητή και εγώ είμαι απόλυτα με το μέρος του. Θα ευχόμουν να ξέρατε πόσο πολύ αγαπάμε τον Jürgen Klopp. ”

“ Έχουμε έναν από τους καλύτερους προπονητές στον κόσμο στον σύλλογο μας αυτή τη στιγμή. Τον λατρεύω και ελπίζω να μείνει στην ομάδα για τα επόμενα χρόνια. ”

“ Εγώ έχω δουλειά εδώ (Rangers) και δεν νομίζω πως είναι καλό να μιλάμε για αυτό (αντικατάσταση Klopp). Ελπίζω να μείνει ο Jürgen στην Liverpool για πολλά χρόνια. ”

“ Η Liverpool είναι η ομάδα μου. Είχα μια φανταστική πορεία ως παίκτης και τώρα διανύω έναν εντελώς διαφορετικό δρόμο καριέρας. Είμαι χαρούμενος με την δουλειά μου και τον ρόλο μου. ”

“ Είναι το όνειρο μου, να γίνω μια ημέρα ο προπονητής της Liverpool; Ναι, είναι. Όχι όμως ακόμα και ποιος θα λέει πως κάποτε θα είμαι έτοιμος; Ποιος λέει πως θα είμαι η επιλογή των ιδιοκτητών; ” Είπε ο Gerrard.

“ Υπάρχουν πολλοί προπονητές στον πλανήτη που θα ήθελαν να είχαν την ευκαιρία να προπονήσουν την Liverpool. ”

“ Νομίζω, πως πρέπει πρώτα να σεβαστούμε τον άνθρωπο που βρίσκεται τώρα σε αυτή τη θέση, γιατί πάνω από όλα, έχει κάνει μια απίστευτη δουλειά. ”

“ Με έχει ταξιδέψει σε απίστευτα μέρη τα τελευταία δύο ή τρία χρόνια. Τι συναισθήματα Εγώ και όλοι οι οπαδοί της Liverpool είμαστε στο πλευρό του. ”

“ Για εμένα, ας μείνουμε στο πλευρό του Jürgen. ”

Ο Jürgen Klopp παραμένει στο τιμόνι των Reds.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com