Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Wijnaldum: «Θα είναι καταστροφή για εμένα να φύγω από την Liverpool»

Wijnaldum: «Θα είναι καταστροφή για εμένα να φύγω από την Liverpool»

Ο Gini Wijnaldum έστειλε μήνυμα παραμονής στην ομάδα, κατά την συνέντευξη τύπου ενόψει του επαναληπτικού με την RB Leipzig και παράλληλα τόνισε πως οι Reds μπορούν να σώσουν την φετινή τους σεζόν με κατάκτηση του Uefa Champions League.

Για την επίδραση που έχει η απουσία του κόσμου στις εμφανίσεις της ομάδας, ο Gini είπε:

“ Νομίζω ότι μας επηρέασε λίγο, όχι πολύ… Πιστεύω ότι τα πράγματα που συμβαίνουν σε εμάς δεν θα συνέβαιναν αν υπήρχαν οπαδοί στο γήπεδο γιατί οι οπαδοί, όπως γνωρίζετε, μας βοηθούν πολύ σε δύσκολες στιγμές. ”

“ Όταν έχεις δύσκολες στιγμές κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού, οι οπαδοί είναι εκεί για να σε βοηθήσουν να το ξεπεράσεις, για να σου δώσουν ακόμη περισσότερη ενέργεια από ό, τι έχεις εκείνη τη στιγμή. ”

Αλλά αν μας επηρεάζει πραγματικά, ώστε να μην  μπορούμε να παίξουμε χωρίς οπαδούς ή να [πάρουμε] αποτελέσματα χωρίς οπαδούς, δεν νομίζω ότι είναι πραγματικά έτσι. Φυσικά μας κάνουν πιο δυνατούς από ότι είμαστε αυτή τη στιγμή, νομίζω ότι όλοι μπορούν να το δουν, κανείς δεν μπορεί να το αρνηθεί. ”

“ Νομίζω ότι μπορούμε να παίξουμε καλά ακόμη και χωρίς οπαδούς στο γήπεδο, αλλά είμαι σίγουρος, ότι αυτή η κατάσταση που βιώνουμε τώρα δεν θα συνέβαινε αν οι οπαδοί ήταν στο γήπεδο. ”

Για το μέλλον του:

“ Προς το παρόν, δεν υπάρχουν νέα όπως είναι τώρα. Θα έλεγα ψέματα αν πως υπάρχουν. Το μόνο πράγμα που μπορώ να πω είναι ότι είμαι πολύ χαρούμενος στον σύλλογο – Είμαι πολύ χαρούμενος με την ομάδα, το προσωπικό και πραγματικά χαρούμενος με τους οπαδούς. ”

“ Αυτό είναι το μόνο πράγμα που μπορώ να πω. Δεν είναι ότι δεν είμαι χαρούμενος και ότι πρέπει να φύγω ή κάτι τέτοιο, αλλά δεν είναι τόσο εύκολο όσο όλοι πιστεύουν, όταν πρόκειται να πάρεις κάποιες αποφάσεις για το μέλλον σου, γιατί πρέπει να σκεφτείς τα πάντα. Πρώτα πρέπει να διαπραγματευτείς με τον σύλλογο και τέτοια πράγματα και είναι τόσο δύσκολο να αντιμετωπίσεις όλα τα πράγματα και γι ‘αυτό νομίζω ότι διαρκεί τόσο πολύ. ”

“ Νομίζω επίσης ότι με την κατάσταση που βρισκόμαστε τώρα, δεν είναι το πιο σημαντικό πράγμα αυτή τη στιγμή. Νομίζω ότι το πιο σημαντικό πράγμα είναι να επιστρέψουμε στα standards μας, να αρχίσουμε ξανά να κερδίζουμε παιχνίδια και μετά θα δούμε. ” Είπε ο Wijnaldum.

“ Αλλά μέχρι τώρα, το μόνο πράγμα που μπορώ να πω είναι ότι είμαι πραγματικά χαρούμενος εδώ. ευχαριστημένος με τους οπαδούς, ευχαριστημένος με την ομάδα μου, ευχαριστημένος με το προσωπικό, με τους οποίους συνεργάζομαι. Η οικογένειά μου είναι ευτυχισμένη εδώ. Αλλά πέρα ​​από αυτό, δεν υπάρχει καμία είδηση. “

Αν η κατάκτηση του Champions League μπορεί να σώσει την σεζόν της ομάδας: 

“ Ναι, φυσικά το Champions League μπορεί να σώσει την σεζόν την σεζόν μας, αλλά ο περισσότερος κόσμος θα πει πως μόνο η κατάκτηση θα μπορέσει να σώσει την σεζόν μας και όλοι γνωρίζουν πόσο δύσκολο είναι αυτό. ”

“ Όλες οι ομάδες του Champions League έχουν μια ευκαιρία, για να το κερδίσουν. Στο ξεκίνημα της σεζόν θέλαμε να τα διεκδικήσουμε όλα και το Champions League είναι ένα από αυτά, δεν νομίζω πως έχει αλλάξει αυτό. Θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό, για να το κερδίσουμε. ”

Για το πρώτο παιχνίδι και τα λάθη της Leipzig:

“ Ναι, φυσικά ήταν έκαναν λάθη, αλλά πιστεύω επίσης ότι τα αναγκάσαμε να κάνουν τα λάθη με τον τρόπο που πιέζαμε την τελευταία τους γραμμή.”

“ Πιστεύω, λοιπόν, ότι είχαμε μεγάλο ρόλο στον τρόπο που κερδίσαμε τον αγώνα εναντίον τους. Προσπάθησαν να παίξουν ποδόσφαιρο στις στιγμές που μπορούσαν να παίξουν ποδόσφαιρο και να είναι πραγματικά άμεσοι όταν έχουν την ευκαιρία και αυτό έκαναν στο παιχνίδι. ” Πρόσθεσε ο Wijnaldum.

“ Έχουν πολλούς παίκτες με πολλή ποιότητα. Νομίζω ότι είναι ένα καλό μείγμα παικτών. ”

Πόσο δύσκολο θα είναι να αποχωρήσει από την ομάδα το καλοκαίρι:

“ Θα είναι πραγματικά δύσκολο, αν συμβεί αυτό γιατί θα φύγω από μια ομάδα που αγαπώ πραγματικά, μια ομάδα στην οποία πέρασα πολλά χρόνια και με κάνει να νιώθω άνετα. ”

“ Αυτό θα είναι δύσκολο. Εξαρτάται από τις εξελίξεις, αλλά θα είναι μια καταστροφή για εμένα να μην ξαναπαίξω για αυτή την ομάδα. ”

Αν υπάρχει πίεση στην ομάδα:

“ Ναι, θεωρώ πως πάντα υπάρχει πίεση, όταν παίζεις για μια ομάδα, όπως η Liverpool και έχεις τα τωρινέ μας αποτελέσματα. Υπάρχει πίεση, για να επιστρέψουμε και να τα πάμε καλύτερα. ”

“ Από την άλλη, θα πρέπει να τα δώσουμε όλα. Είναι ένα ομαδικό άθλημα και θα πρέπει να κάνουμε όλοι το ίδιο πράγμα. Σε βοηθάει περισσότερο, αν αναλύεις τους αγώνες, προπονείσαι και παραμένεις προσκολλημένος στο πλάνο σου. Θα κάνουμε τα πάντα, για να λειτουργήσει το πλάνο μας. ”

Ο Gini Wijnaldum βρήκε δίχτυα εναντίον της West Ham.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com