Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Nagelsmann: «Θα ρισκάρουμε για την ανατροπή»

Nagelsmann: «Θα ρισκάρουμε για την ανατροπή»

Τα δικά του ρίσκα θα πάρει ο προπονητής της RB Leipzig, Julian Nagelsmann στον αποψινό αγώνα εναντίον της Liverpool για την φάση των 16 του Uefa Champion League, όπως δήλωσε ο ίδιος στην συνέντευξη τύπου.

Ο τεχνικός της Γερμανικής ομάδας κλήθηκε να μιλήσει για τον Jürgen Klopp και τα αγωνιστικά προβλήματα των Reds:

“ Ο Klopp είναι εξαιρετικός προπονητής και θεωρώ πως τόσο εκείνος, όσο και η Liverpool είναι ευχαριστημένοι με την συνεργασία τους. ”

“ Καταλαβαίνω πως αισθάνεται ο Jürgen και η Liverpool. Είχαν συνηθίσει να είναι επιτυχημένοι, με ό,τι συναισθήματα και τίτλους συνεπάγεται αυτό. ”

“ Τώρα βιώνουν μια δύσκολη περίοδο, όμως οι παίκτες και ο προπονητές είναι πολύ καλοί και θα την ξεπεράσουν. Είναι μια δύσκολη φάση για την ομάδα, όμως παραμένει παγκόσμιας κλάσης και εκείνος είναι παγκόσμιας κλάσης προπονητής. ”

“ Ο Klopp είπε το Σαββατοκύριακο, πως είναι η χειρότερη του περίοδος στην προπονητική του καριέρα. Έχει όμως καταφέρει να ξεπεράσει κρίσεις και έχουν την ευκαιρία να πάρουν την πρόκριση. ”

“ Υπάρχουν πολλές λεπτομέρειες που συνδυάζονται και μερικές φορές σε κάνουν να πέφτεις λίγο και να μην μπορείς να κερδίσεις αγώνες. Δεν είναι όμως σημαντικό το αν έχασε η Liverpool κόντρα στην Everton ή την Fulham. ” Είπε ο Nagelsmann.

“ Έχουμε τον απαραίτητο σεβασμό για εκείνους, καθώς χάσαμε στον πρώτο αγώνα και θα κάνουμε τα πάντα, για να μην χάσουμε και στον δεύτερο. ”

Για τον επαναληπτικό:

“ Όλα τα παιδιά γνωρίζουν πως μπορούν να συμβούν τρελά πράγματα, μπορεί να συμβεί αν η ομάδα σκοράρει γκολ. ”

“ Πρέπει να ρισκάρουμε λίγο. Αν θέλουμε να προκριθούμε, θα πρέπει να σκοράρουμε τρία γκολ. Ίσως το ματς πάει στην παράταση και έπειτα στα πέναλτι; ”

“ Πρέπει να επιτεθούμε, για να βρούμε αυτά τα δύο γκολ, χωρίς όμως να είμαστε αρκετά ανοιχτοί στην άμυνα μας. ”

Προβάδισμα πρόκρισης έχουν οι Reds.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com