Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Parker: «Είναι μια καλή στιγμή για να αντιμετωπίσουμε την Liverpool»

Parker: «Είναι μια καλή στιγμή για να αντιμετωπίσουμε την Liverpool»

Η Liverpool τρέχει σερί πέντε συνεχόμενων εντός έδρας ηττών, κάτι που της συμβαίνει για πρώτη φορά στην ιστορία της, με τον προπονητή της Fulham, Scott Parker να δηλώνει πως είναι μια καλή στιγμή για την ομάδα του Λονδίνου να κοντραριστεί με τους Reds στο Anfield.

Ο τεχνικός της Fulham ρωτήθηκε αν ο αγώνας με την Liverpool έρχεται σε μια καλή στιγμή:

“ Σίγουρα μπορεί να είναι. Ταυτόχρονα όμως, αντιμετωπίζουνε ένα πληγωμένο θηρίο. Αντιμετωπίζουμε μια ομάδα, η οποία περνάει μια δύσκολη περίοδο. Αυτό είναι ξεκάθαρο, όμως θα πρέπει να το προσέξουμε πολύ. ”

“ Όταν παίζεις με ένα πληγωμένο θηρίο, το οποίο διαθέτει την δύναμη και την ποιότητα της Liverpool, θα πρέπει να είσαι πάρα πολύ προσεκτικός και να προσεγγίσεις τον αγώνα με τον σωστό τρόπο, ώστε να σου δοθούν κάποιες συγκεκριμένες κατά τη διάρκεια του αγώνα. Σε αυτήν την περίπτωση, ίσως να έχεις μια ευκαιρία. ”

“ Τρέφουμε μεγάλο σεβασμό για την ομάδα τους και αντιλαμβανόμαστε την κατάσταση, στην οποία βρίσκονται. ” Δήλωσε ο Parker.

“ Όπως πάντα, θα προσπαθήσουμε να αφήσουμε το στίγμα μας στον αγώνα και να πάρουμε κάτι από αυτόν. ”

Για τον Jürgen Klopp που τον αποθέωσε στην συνέντευξη τύπου της Παρασκευής, πρόσθεσε:

“ Δεν έχω δει τις δηλώσεις του. Είναι όμως απίστευτο να ακούω αυτά τα λόγια από κάποιον, για τον οποίο τρέφω τον μεγαλύτερο σεβασμό. Ήρθε σε μια ποδοσφαιρική ομάδα και πραγματικά την μεταμόρφωσε και είναι πολύ σημαντικό, όταν το λες αυτό για μια ομάδα με το μέγεθος της Liverpool. ”

“ Όταν είσαι νέος προπονητής, πάντα κοιτάζεις κάθε προπονητή που αντιμετωπίζεις και το τι τον κάνει ξεχωριστό. Ο Jürgen είναι ένας από αυτούς. ”

“ Έχει κάνει μια φανταστική δουλειά. ”

Στο 1-1 έμειναν Liverpool και Fulham στον πρώτο γύρο.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com